Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. március 2.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Hetedik alkalommal rendeznek nyílt napot Érpatakon
Mindenki megtekintheti, hogyan működik a módszer a valóságban
Az Érpataki Modell eredményeinek megismerésére nyílik újabb lehetőség a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei községben, Érpatakon, február 10-én, délelőtt 10 órától. A hetedik alkalommal megrendezendő nyílt napon az érdeklődő településvezetők, köztisztviselők vagy a rendfenntartásért felelős személyek a helyszínen is láthatják módszer működését, beszélhetnek mindazokkal, akik egymás munkáját segítve dolgoznak egy élhető település megvalósításáért.
A Magyar Nemzet és a HírTV 2009-es riportjában nevezte el a rendet középpontba helyező módszert Érpataki Modellnek, mely iránt azóta széleskörű hazai és nemzetközi érdeklődés mutatkozott, ugyanis a hatályos törvények betartatásával, s határozott irányítással csodákat lehet tenni egy közösségben.  A módszerek nyilvánosak és törvényesek, erős elhatározással és következetességgel alkalmazhatóak, eredményeik nagyon hamar jelentkeznek.

A nyílt napon a magyar-cigány együttélés jó példájának bemutatása során lehetőség nyílik beszélni a helyi közösségben építő munkát végző, büszke cigány emberekkel. A látogatók megnézhetik az óvodában, és az iskolában folyó nevelés-oktatás színvonalát, melynek középpontjában a magyar népi, nemzeti és vallási hagyományőrzés áll. A szép eredmények elérésében nagy szerepet játszik, hogy a pedagógusok munkaidejük java részét valóban tanítással töltik, nem pedig fegyelmezéssel.  

Az érdeklődők megismerhetik az emberek kizárólag érték mentén történő megkülönböztetésének gyakorlatát, ahol nem a bőrszín vagy a vagyoni helyzet számít, hanem kizárólag az, hogy önmagáért és a közösségért építő vagy romboló munkát végez. Kérdéseket tehetnek fel, tanácsokat kérhetnek és fogadhatnak meg, amiket saját településükön is alkalmazni tudnak. 

Forrás: ÖS

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu