Főoldal  
 
Hírek
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. június 16.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Magyar Polgármester Cikkek

Véget ért a Magyar Önkormányzatok II. Foci Kupája
Rekordrészvétel mellett nyíregyházi és székesfehérvári győzelem

Az elmúlt hétvégén amatőr labdarúgók népesítették be a II. kerület, egyben az egész Főváros büszkeségének számító Pokorny József sport- és szabadidőközpontot, amely jó otthona volt a Magyar Önkormányzatok II. Foci Kupája két felvonásos mérkőzéssorozatának. A hagyományépítő szándékkal először tavaly meghirdetett szabadidős rendezvény két ötletgazdát is dicsér.


„A kiemelt főtámogató E.ON Hungáriával még 2014-ben jutottunk arra a közös elhatározásra, hogy létrehozzuk a Magyar Önkormányzatok Foci Kupáját, és együtt hívjuk a pályára a keleti és a nyugati országrész nagyobb településeinek, illetve a főváros pesti valamint budai oldalát képviselő önkormányzatoknak a kispályás focicsapatait” – újságolta Szalay Gergő, PromoSport Kft ügyvezetője, úgy is, mint ötletgazda-társ a részvételi rekordot döntő kétnapos rendezvény után. Így alakult ki a nagy eseményen belül a Kelet, illetve a Nyugat Kupa, amely most együttesen 77 csapatot vonultatott fel, körülbelül 25 százalékkal felülmúlva a tavalyi mezőny nagyságát. „A sikeres premier és az annál is jobb mérleget záró folyatás után most már azt a célt tűzzük magunk elé, hogy két év leforgása alatt százcsapatos önkormányzati mezőnnyel büszkélkedhessünk.” – hangsúlyozta az ügyvezető, köszönetet mondva nem csak az E.ON Hungáriának, hanem a többi támogatónak, így a Vodafone Magyarországnak, a Nissan Magyarországnak, a Fehér Építőipari Cégcsoportnak, Budapest Főváros Önkormányzatának, illetve a Cothec és a Hofeka Kft-nek.

A rangos szabadidős rendezvény, amelynek fővédnöke idén is Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára volt, őrségváltást jelentett abból a szempontból, hogy a címvédők ezúttal nem tudták megismételni a tavalyi győzelmüket. A szombati, 44 fős mezőny felvonultató Kelet Kupát – Hajdúhadházát váltva – Nyíregyháza csapata nyerte, megelőzve Gyomaendrődöt, Debrecent és Hódmezővásárhely „válogatottját”, míg a vasárnapi 33 csapatos Nyugat Kupán – a 2015-ös aranyérmes Százhalombattát pedig Székesfehérvár váltotta, amely a döntőbe jutásért Mohácsot, a döntőben pedig Győrt is csak büntető párbajban tudta felülmúlni. Mögöttük Szombathely lett a bronzérmes, Mohács pedig a negyedik helyezett. A keleti tornán Szalánczy Zoltán, a Debrecen játékosa lett a legjobb kapus, és a Gyula színeiben játszó Vadi Gergő a gólkirály, a nyugati eseményen ugyanezzel Sabo Norbert, illetve a 12 gólos Juhász Gyula büszkélkedhetett, mindketten Székesfehérvár csapatából.

A rendezvény szervezője: PromoSport Kft.

Kiemelt főtámogató: E.ON Hungária

Támogatók:
 Vodafone Magyarország, Nissan Magyarország, Fehér Építőipari Cégcsoport

Együttműködő partnerek
: Budapest Főváros Önkormányzata, Cothec Kft., Hofeka Kft. 

Letölthető tartalmak:
- Magyar Önkormányzatok II. Foci Kupája
- Képes beszámoló a sporteseményről

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu