Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. február 25.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

100 milliárdos hitel önkormányzati beruházásokhoz
Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Programot hirdet az MFB

A Magyar Fejlesztési Bank Zrt. a kormány döntése alapján meghirdeti az MFB Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Programot, amellyel 100 milliárd forintnyi hitelforrás nyílik meg az önkormányzatok számára infrastruktúra-fejlesztő beruházásaik finanszírozásához - jelentette be február 7-én kiadott közleményében az állami tulajdonú fejlesztési bank.


A közlemény ismerteti: az MFB Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Programban a hitelkérelmek és a refinanszírozási kölcsönkérelmek benyújtására a közlemény közzétételétől lehetőség van. A „Sikeres Magyarországért" Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Hitelprogramot és a „Sikeres Magyarországért" Bérlakás Hitelprogramot a bank átmeneti időszak alkalmazását követően lezárja.

E két hitelprogramban közvetlen hitelezés esetén csak az MFB-hez legkésőbb április 6-án benyújtott hitelkérelem vagy a pénzügyi szolgáltatás kiválasztására legkésőbb április 6-án indult közbeszerzési eljárás alapján köthető hitelszerződés. Refinanszírozás esetén az MFB-hez legkésőbb 2012. április 6-án nyomtatott formában benyújtott, az MFB által legkésőbb április 13-án befogadott refinanszírozási kölcsönkérelem alapján, legkésőbb 2012. április 30-án köthető refinanszírozási kölcsönszerződés - közölte a hitelintézet.

A pénzügyi szolgáltatás kiválasztására vonatkozó, 2012. április 6-át követően indult közbeszerzési eljárás alapján refinanszírozási kölcsönszerződés megkötésére kizárólag az MFB Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Program feltételrendszere alapján van lehetőség, amennyiben a hitelfelvétel közbeszerzés köteles. Az MFB Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Program keretében beruházási hitelt folyósító hitelintézetek listáját az MFB a hitelintézetekkel kötött keretmegállapodások aláírását követően folyamatosan közzéteszi honlapján.

A termékdokumentációk elérhetők az MFB honlapján. A finanszírozási programmal kapcsolatos kérdéseket a termekfejlesztes@mfb.hu vagy az ugyfelszolgalat@mfb.hu e-mail címen fogadja a bank. 

Forrás: MTI

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu