Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. június 16.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Időközi polgármesteri választások Almásfüzitőn, Csanádpalotán, Izsókfalván, és Tatárszentgyörgyön
Június 12.

Izsófalván Simon Ottó független jelöltet; Csanádpalotán Nyergesné Kovács Erzsébet független jelöltet; Almásfüzitőn Beró László független jelöltet és Tatárszentgyörgyön Szehofner Józsefet, Fidesz-KDNP jelöltet választották meg polgármesterekké.


Simon Ottó függetlenként induló jelöltet választották meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Izsófalva polgármesterének a vasárnapi időközi választáson – közölte Kovácsné Szalai Krisztina, a helyi választási iroda helyettes vezetője az MTI-vel. A választási névjegyzékben szereplő 1340 izsófalvi lakos közül 657-en szavaztak. A polgármesteri posztért három független jelölt indult, Simon Ottó 443, Pató István 249, míg Harencsár Zoltán 60 voksot kapott. A hat képviselői helyre 22-en pályáztak, 21-en függetlenként, egy jelölt pedig a Magyar Munkáspárt képviseletében.

 

Nyergesné Kovács Erzsébetet választották Csanádpalota polgármesterévé

A független jelöltként induló Nyergesné Kovács Erzsébet választották Csanádpalota polgármesterévé a vasárnap tartott időközi voksoláson – tájékoztatta a Csongrád megyei kisváros jegyzője az MTI-t. Szabó Tímea elmondta, a 2445 választásra jogosult csanádpalotai közül 1414 vett részt a választáson, 1406 adott le érvényes szavazatot. Nyergesné Kovács Erzsébet 609-en támogatták, a második legtöbb szavazatot, 532 voksot a szintén függetlenként induló, önkormányzati képviselőként is dolgozó Debreczeni István kapta. Gajdics Róza 6, Mikulán László 129, Szügyi László 125, Kovács Zoltán Gábor, a Magyar Munkáspárt jelöltje 5 szavazatot kapott. A 2800 lakosú határ menti településen Kovács Sándor polgármester halála miatt kellett időközi polgármester-választást tartani.

 

Beró László lett Almásfüzitő polgármestere 

A korábbi alpolgármestert, a függetlenként induló Beró Lászlót választották Almásfüzitő polgármesterévé – mondta el a helyi választási iroda vezetője az MTI-nek vasárnap.

Szeidl Bernadett tájékoztatása szerint Beró László 513 szavazatot kapott, 432 szavazatot szerzett a szintén függetlenként induló Csapucha Árpád, aki a 2014-es választásokon a Fidesz jelöltjeként lett a képviselő-testület tagja. A Munkáspárt jelöltjére, a Komáromban lakó Holbik Mártonra hét választópolgár szavazott. A 2100 fős Komárom-Esztergom megyei településen 1800 szavazásra jogosult állampolgár vehetett részt a választáson, a részvétel 53 százalékos volt. A választást azért kellett kiírni, mert a települést 15 évig vezető Karánsebesy Lukács február 28-án egészségi okból lemondott.

 

Szehofner József lett ismét Tatárszentgyörgy polgármestere

Szehofner Józsefet a Fidesz-KDNP jelöltjét, a település korábbi polgármesterét választották meg a Pest megyei Tatárszentgyörgy polgármesterének a vasárnapi időközi választáson – közölte a helyi választási iroda (HVI) vezetője az MTI-vel. Fazekas Henrietta jegyző elmondta, hogy az időközi polgármester választáson, a korábbi polgármester Szehofner József a Fidesz-KDNP jelöltje 575, Bakóné Beles Erzsébet független 263 és Nagy Sándor a Magyar Munkáspárt jelöltje 4 szavazatot kapott. A korábbi polgármestert a település lakosai így újraválasztották – fogalmazott a HVI vezetője. Tatárszentgyörgyön azért kellett időközi polgármester és képviselő választásokat kiírni, mert a képviselő-testület február 14-én feloszlatta magát. A hat képviselői helyre tizenöten pályáztak, ebből 14-en függetlenként, egy jelölt pedig a Fidesz-KDNP színeiben. A település jegyzője kitért arra is, hogy az önkormányzati képviselők megválasztásának eredményeiről.

/hirado.hu/

 

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu