Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. május 9.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Konferencia a közbeszerzések aktuális kérdéseiről
A kétnapos rendezvényen számos uniós csúcsszerv képviselője is tart előadást

A Közbeszerzések Tanácsa  november 16-17-én, Budapesten nemzetközi konferenciát rendez, „A közbeszerzések aktuális kérdései az Európai Unióban és a tagállamokban" címmel. A konferencia szakmai programja az Európai Unió és az egyes tagállamok aktuális közbeszerzési jogi kérdéseinek ismertetését célozza, így a rendezvény előadói között szerepelnek az Európai Unió Bírósága és az Európai Bizottság képviselői, illetve uniós tagállamok közbeszerzési szervezeteinek képviselői.


A konferencia résztémakörei: közbeszerzés az Európai Unióban - az irányelvek felülvizsgálata és modernizációja, a Zöld Könyv; a közbeszerzés és más politikák - zöld és szociális szempontok érvényesítése, KKV-k, innováció, e-közbeszerzés; a közbeszerzési eljárások egyszerűsítése, az adminisztrációs terhek csökkentése. A rendezvényen önálló workshop keretében az új Kbt. és végrehajtási rendeletei, valamint a támogatásból megvalósuló közbeszerzések szabályai is bemutatásra kerülnek.

A konferencián előadást tartanak az uniós tagállamok közbeszerzési intézményeinek vezetői és jogi szakértői, valamint - többek között - Klaus Wiedner, az Európai Bizottság DG MARKT Közbeszerzési Jogalkotásért Felelős Egység vezetője, Rosario Silva de Lapuerta, az Európai Unió Bíróságának bírája, Jan Jackholt, az EBRD közbeszerzési részlegének vezetője, Olivier Moreau közbeszerzési vezető tanácsadó, az OECD SIGMA képviselője, valamint Christopher Bovis, a Hull Egyetem professzora. A rendezvény hivatalos nyelve angol, az angol-magyar és magyar-angol szinkrontolmácsolás biztosított. A részvétel díjköteles.

A rendezvény időpontja: 2011. november 16-17.

A rendezvény helyszíne: Danubius Health Spa Resort Margitsziget Hotel.

A konferencia tervezett programja és további információk: a Közbeszerzések Tanácsa honlapján (http://www.kozbeszerzes.hu/ / Konferenciák menüpont), illetve a konferencia saját weboldalán (http://conf.kt.hu/).

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu