Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2022. május 25.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Regionális turisztikai központ válhat Debrecenből?
Nemzetközi repülőtér – Orvosi turizmus – Hajdúszoboszlói gyógyvíz

A Kelet-magyarországi turizmus szempontjából a jövőben vezető szerepet kaphat a hajdúsági főváros. Erről és a Magyar Turisztikai Ügynökséggel (MTÜ) való együttműködésről is tárgyalt 2016. július 27-én Bienerth Gusztáv kormánybiztos és Guller Zoltán vezérigazgató a város polgármesterével, Papp Lászlóval.


Munkacsoportok felállításáról állapodott meg az MTÜ vezetése és Debrecen polgármestere, hogy közösen támogassák és segítsék a város turisztikai stratégiáját, annak megvalósulását, összhangban a Modern Városok Programmal.

Az MTÜ vezetői példaértékűnek nevezték azt a tudatos építkezést, amellyel a város vezetése az elmúlt időszakban hozzájárult Debrecen turisztikai attrakcióinak, szolgáltatásainak látványos fejlődéséhez. Ahogy elhangzott: bár az elmúlt évben kiemelkedő eredményeket produkáltak a turizmus tekintetében, cél a belföldi és külföldi turisták számának további növelése, és ezzel együtt a minőségi turizmus fejlesztése a gasztronómia, a fesztivál turizmus terén.

Az ország második legnagyobb nemzetközi repülőtere Debrecenben található, a szomszédos Hajdúszoboszló a gyógyvízre alapuló turizmus egyik fellegvára, európai hírű a debreceni egyetem bázisán alapuló orvosi turizmus, a közeli Hortobágy az országimázs egyik fontos eleme, a város gazdag történelmi és kulturális öröksége, mindez együtt erősítik Debrecen régiós vezető szerepét a turizmust illetően.

Bienerth Gusztáv kormánybiztos és Guller Zoltán vezérigazgató biztosította a város polgármesterét arról, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség minden rendelkezésére álló eszközzel támogatja Debrecen fejlesztését, és hozzájárul a korábbinál is sikeresebb megjelenéséhez a turisztikai piacon.

Forrás: MTI

 

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2022 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu