Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. február 24.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Új polgármestert választott Vaspör és Vágáshuta
Mindkét településen a képviselő-testület önfeloszlatása miatt kellett kiírni az időközi voksolást

Két településen tartottak időközi polgármester és képviselő választást 2016. június 12-én. A Zala megyei Vaspörben Németh Noémi Judit, míg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vágáshután Csorba György Józsefné lett a településvezető. Mindketten független jelöltekként indultak a voksolásokon. 


Vaspör

Németh Noémi Judit lett a Zala megyei Vaspör új polgármestere. Mint Kovács Gyula jegyző az MTI-nek elmondta: a névjegyzékben szereplő 327 lakos közül 247-en szavaztak. Németh Noémi Judit 160 voksot kapott, a szintén független Gecseg Ferencné Hocker Mária 84 szavazatot gyűjtött, a Magyar Munkáspárt támogatottjaként indult Takács András Jánosra hárman voksoltak. Új, a polgármesteren kívül négytagú képviselő-testületet is választottak a településen. Erre a posztra tizenhárman jelöltették magukat, a polgármesteri posztért is indult munkáspárti jelöltön kívül mindenki más függetlenként.

A vaspöri képviselő-testület március elején döntött az önfeloszlatás mellett. A Zalai Hírlapnak akkor Horváth László (független) polgármester azt mondta: a többség szerint nem voltak meg a feltételek a közös munkához.

Vágáshuta

Csorba György Józsefné (független) lett a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vágáshuta új polgármestere, a településen képviselő-testületet is választottak az időközi voksoláson – mondta a helyi választási iroda vezetője, a falu körjegyzője az MTI-nek. Szilágyi Gábor közlése szerint a 157 választópolgárból 145 adta le a voksát, három szavazat érvénytelen volt. Csorba György Józsefné 78 szavazatot kapott, a korábbi polgármester, Ignácz Miklósné, aki szintén függetlenként indult, 64-et, míg Fülöp József István, a Magyar Munkáspárt támogatottja nem kapott voksot. A polgármesteri poszt mellett képviselő-testületet is választottak a településen. A két képviselői mandátumra hatan aspiráltak, valamennyien független jelöltként. Vágáshután az időközi választást önfeloszlatás miatt kellett kiírni.

Forrás: MTI

 

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu