Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. február 23.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Idén is lehet pályázni Gyerekbarát Település címre
A három tavalyi nyertes Cigánd, Hódmezővásárhely és Óbuda volt

Az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány idén is meghirdeti az UNICEF Gyerekbarát Település pályázatát önkormányzatok számára. A pályázatot az alapítvány az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával tavaly indította útjára. A Gyerekbarát Település címet évente három olyan település nyerheti el, ahol a gyermekek jogait kiemelt kérdésként kezelik.


Az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány pályázata olyan önkormányzatoknak szól, amelyek kötelezettséget vállalnak a gyermekek jogainak kiemelt védelmére. A pályázatok elbírálását egy szakértőkből, civil szervezetek képviselőiből álló Értékelő Bizottság végzi majd az UNICEF Magyar Bizottság koordinációja mellett. Az a három település, aki a feltételeknek a leginkább megfelel pénzbeli támogatást, összesen 2 millió forintot és díszoklevelet kap majd.

A „UNICEF Gyerekbarát Település” címet minden évben három település kaphatja meg. A három nyertes település tavaly Cigánd, Óbuda és Hódmezővásárhely volt.

„A Gyerekbarát Település legfontosabb célja, hogy a döntéshozók és a társadalom is meghallgassa a gyerekek véleményét és azt maximálisan figyelmembe vegyék az őket érintő döntésekben. Bízunk abban, hogy programunk segítségével az önkormányzatok alapvető működésünk részéve teszik a gyerekek véleményének érvényesítését! Reméljük, hogy idén az Értékelő Bizottság sok izgalmas pályaműből választhatja ki a díjazásra érdemesnek tartott három települést!”– mondta Danks Emese, az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány ügyvezető igazgatója.

A pályázatokat a gyermekbarattelepules@unicef.hu e-mail címre, legkésőbb 2016. július 24-éig lehet beküldeni. A nyertes pályázókat 2016. szeptember elején értesítjük majd elektronikus és postai úton is. „Az „UNICEF Gyermekbarát Település” program részletes pályázati feltételei IDE kattintva érhetőek el.

Forrás: csaladhalo.hu

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu