Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. július 18.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Harminc település indul az első Nemzeti Regattán
A Balaton parti települések mellett Makó, Szentes, Orosháza, Pécs, Miskolc és Győr csapata is képviselteti magát a versenyen

Nemzeti Vágta a vízen: Nemzeti Regatta először a Balatonon, 2016. június 11-12-én, Siófokon. Harminc település, közte hét somogyi nevezett a vitorlás erőpróbára és megtörtént az előfutamok sorsolása. E szerint az első előfutamba került Balatonboglár, Balatonföldvár, Kaposvár és Siófok, a másodikba Balatonmáriafürdő, Fonyód és Zamárdi – írja a Somogyi Hírlap. 


De ott lesz például a rajtnál Pilisjászfalu, Makó, Szentes, Orosháza, Pécs, Miskolc és Győr csapata is, no meg az északi parti riválisok, Alsóörstől Szigligetig. Hírességek is lesznek a hajókon, mint például Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó, Gergely István olimpiai bajnok vízilabdázó, Varga Zsuzsanna, a kaposvári Csiky Gergely Színház színművésze, Badár Sándor humorista és Csiszár Jenő műsorvezető.

A kétnapos családi fesztivál települési vitorlás futamain még hajózási tudás sem szükséges, mivel a hajókat és kapitányokat a Magyar Vitorlás Szövetség biztosítja. A versenyt nemcsak a partról lehet majd végigkövetni, nézőhajót, sétahajót, gyerekhajót, és bulihajót is indítanak ugyanis a szervezők. Az esemény háziasszonya Ördög Nóra. Amíg a vízen a vitorlás hajók küzdelme zajlik, a tó partján a versenyre nevezett települések képviselői a saját nevezetességeikkel, jellegzetes gasztronómiai különlegességekkel, látványos standokkal mutatkozhatnak be. S fellép a hétvége során a Magna Cum Laude, a Honeybeast, és a The Biebers is.

Ahogyan Kollár József, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta: többet akartak egy vitorlás versenynél, a szakszövetséggel közös céljuk, hogy közelebb hozzák azokhoz is a vitorlázást, akik eddig csak távolról láttak ilyen versenyeket. Szó szerint, hiszen az előfutamokat és a döntőt sem a Balaton közepén, hanem a part közelében bonyolítják le. 

Forrás: sonline.hu

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu