Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. február 23.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Elképzelhető, hogy Velencén lehorgonyoz az EFOTT
A fesztivál történetében most fordul először elő, hogy ugyanott rendezik meg két egymást követő évben

Úgy tűnik, vége az EFOTT vándorlásának, és az évről-évre új helyszín keresése helyett Velencén állapodhat meg a rendezvény. Ez még nem 100 százalék, de mind a fesztiváligazgató, mint a település polgármestere nyitott a letelepedésre, melynek első lépése, hogy a tavalyi év után idén is Velencén lesz a fesztivál. Lesz azért némi változás: nő a rendezvény és a kemping területe, több helyszín és program lesz, mint tavaly – írja a Mandiner.


A tavalyi év után idén is Velencén lesz az EFOTT, vagyis az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, annyira bejött ugyanis a helyszín az előző évben, hogy úgy döntöttek: maradnak. És még az is lehet, hogy nem csak egy évre, hanem huzamosabb ideig – legalábbis erre utalgatott a rendezvény 2016. június 7-i sajtótájékoztatóján Maszlavér Gábor fesztiváligazgató és Koszti András, Velence fideszes polgármestere is.

Koszti András úgy fogalmazott: ez lesz a 41. EFOTT, „41 évesen pedig már ideje megállapodni”. Nem úgy tűnt, mintha Maszlavérnak ez nagyon ellenére lenne, sőt, ideális helyszínnek tartja Velencét. Ugyanakkor hozzátette: ez majd függ attól is, hogy a jövőbeni szervező főiskolák-egyetemek milyen tervekkel állnak elő.

Idén egyébként két felsőoktatási intézmény is szervező lesz: a Debreceni Egyetem a civil tér házigazdája lesz, míg a Testnevelési Egyetem a sportprogramokért felel majd. 

Kibővül a terület, nő a helyszínek száma

Az előző évi tapasztalatok nyomán a szervezők igyekeznek még jobbá varázsolni a helyszínt: egyrészt maga a fesztivál helyszíne is nő, így már 30 hektáron szórakozhatnak majd a fiatalok. Emellett fejlesztik az infrastruktúrát, kevesebb lesz a kordonnal elzárt terület, és immáron két kempingben sátorozhatnak a fesztiválozók: az egyik a Nagy Színpad közelében lesz, míg a másik távolabb, egy árnyas, nyugisabb területen.

Nő a strand területe is, amely ráadásul idén már reggel 8-tól egészen este 9-ig látogatóható lesz, de a sportolási lehetőségek száma is bővül a tavalyi évhez képest. 

Ami a zenét illeti: 12 helyszínen zajlanak majd a koncertek, és ahogy minden más, úgy ezek nézőtere is növekszik tavalyhoz képest. Új helyszínként jelentkezik majd a Muzsika-sziget, ahol a népzenéé és a néptáncé lesz a főszerep. Az idei EFOTT-on fellép többek között a Rudimental, a Pendulum DJ Set & Verse, a Borgeous, a Firbeatz, Zomboy, Headhunterz és szinte az összes, fesztiválokon megszokott magyar zenekar is. 

Forrás: mandiner.hu

 

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu