Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. december 5.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Pályázatok a közművelődési intézmények számára
A Minősített Közművelődési Intézmény Címre és Közművelődési Minőség Díjra szeptember 15-ig lehet pályázni

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma idén is pályázatot hirdet a 2016. évi Minősített Közművelődési Intézmény Cím és Közművelődési Minőség Díj elnyerésére. A Minősített Közművelődési Intézmény Cím a közművelődés minőségfejlesztésének alkalmazásával kiemelkedő teljesítményt nyújtó közművelődési intézményeknek adományozható. Közművelődési Minőség Díjra azok a szervezetek pályázhatnak, akik korábban már elnyerték a Minősített Közművelődési Intézmény Címet.


A kormányzat fő célja a kulturális területen az alapellátás kiterjesztése, ezen belül a kulturális közszolgáltatások terén is tapasztalható területi egyenlőtlenségek felszámolása. A közművelődés minőségbiztosítása céljából meghatározza a kulturális intézmények működtetésének és a kulturális közszolgáltatások megszervezésének szakmai, személyi, és további szempontokra kiterjedő követelményrendszerét, így ösztönözve az értékközvetítést, valamint az emberek attitűd- és kompetenciafejlődésének szolgálatát.

A közművelődés minőségbiztosítási rendszere abból indul ki, hogy a közösségi művelődés minden részvevőjének alapvető joga van a közösségi művelődéshez, a minőségi szolgáltatásokhoz; megkívánja a szervezetektől, hogy folyamatosan kövessék figyelemmel a tevékenységekben részt vevők igényeit, és mérjék az intézményhasználók elégedettségét, emellett feladataikat minél hatékonyabban lássák el. E célokat szolgálják a most kiírt pályázatok is, melyek a közművelődési tevékenységet végző intézmények minőségorientált működését és a közművelődési minőségfejlesztés területén elért eredményeiket hivatott elismerni.

A Minősített Közművelődési Intézmény Cím a közművelődés minőségfejlesztésének alkalmazásával kiemelkedő teljesítményt nyújtó közművelődési intézményeknek adományozható. Közművelődési Minőség Díjra azok a szervezetek pályázhatnak, akik korábban már elnyerték a Minősített Közművelődési Intézmény Címet. A címet 2015-ben 11 intézmény, a díjat 1 intézmény vehette át a magyar kultúra napján tartott díjátadó ünnepségen.

Az idei pályázatok benyújtásának határideje: 2016. szeptember 15-e.

A pályázat részletes feltételei ITT tekinthetők meg.

Forrás: EMMI

 

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu