Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. november 27.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Hiánypótló fejlesztések két keleti megyénkben
A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében összesen 12 beruházás készül Hajdú-Biharban és Szabolcsban

Felgyorsultak a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében zajló tornaterem-, tanuszoda- és tanteremépítések. Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár Nagyrábén és Nyírbogáton helyezett el alapkövet 2016. április 21-én.


A Hajdú-Bihar megyei Nagyrábé és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbogát általános iskolája is részese annak a beruházás-sorozatnak, amelynek keretében költségvetési forrásból országosan összesen 78 projekt valósul meg 38 milliárd forint értékben.

Nagyrábén 218 millió forintból épül meg a tornacsarnok, Nyírbogáton pedig 286 millióból valósul meg a beruházás. A fejlesztések központi szerepet játszanak a települések életében, hiszen a tornatermek a mindennapos testnevelésórák megtartásán túl – oktatási időn kívül – szélesebb közönség számára is hozzáférhetőek lesznek.

Boros Anita elmondta: „A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2015 áprilisában vette át a program lebonyolítását, és az azóta eltelt időszakban sikerült a megvalósítás pályájára állítani a beruházásokat. A felgyorsult fejlesztéseknek köszönhetően az új létesítményeket a tervek szerint már a következő tanévben átadhatjuk, biztosítva ezzel a mindennapos rendszeres sportolás lehetőségét.”

A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében Hajdú-Bihar megyében a nagyrábéi beruházás mellett Bárándon tornaszoba, Konyáron, Sárrétudvarin tornaterem, Derecskén tanuszoda, Mikepércsen pedig tanterem épül. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a nyírbogáti fejlesztés mellett Aranyosapátiban tanterem, Baktalórántházán, Csengerben, Fehérgyarmaton és Kemecsén pedig tanuszoda épül.

Forrás: NFM

 

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu