Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. december 5.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Polgármesterek lehetnek majd a Jobbik új alelnökei
Vona Gábor Fülöp Eriket, Janiczak Dávidot és Toroczkai Lászlót ültetné Apáti István, Novák Előd és Szávay István helyére

Polgármestereket ültetne jelenlegi alelnökei helyére Vona Gábor. A Jobbik elnöke Ásotthalom polgármesterét, Toroczkai Lászlót is meggyőzné a szerepvállalásról. A Jobbik vidéki radikálisai zúgolódnak, elfogadhatatlannak tartják a pártelnöki vétót. Vona Gábor pártelnök Novák Előddel, Apáti Istvánnal és Szávay Istvánnal 2016. április 20-án közölte, hogy megvétózza az indulásukat, amennyiben ismét jelöltetik magukat alelnöknek – tudósít a HírTV.


A pártelnök április 29-re ígéri jelöltjei megnevezését. Most csak annyit árult el, hogy településvezetőket szeretne az elnökségben látni. Janiczak Dávid Ózd és Fülöp Erik Tiszavasvári polgármestere el is fogadja a felkérést, indulnak az alelnökségért. Az egykori vármegyés Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere, aki egyelőre nem is tagja a pártnak, még tárgyal Vona Gáborral

Közben a holokauszttagadásért a közelmúltban jogerősen elítélt Ágoston Tibor, debreceni Jobbik-frakcióvezető a Facebookon állt ki Novák Előd mellett. A kirúgásra ítélt alelnököt nemcsak megtartaná az elnökségben, hanem egyenesen a párt élén látná. A bejegyzés csak egyetlen napig volt látható a politikus honlapján, péntek délutánra azt már törölte és interjút sem adott.

Novák Előd helyzetét egyébként bonyolítja, hogy a felesége a párt frakcióvezető-helyettese. „Ez a mi sajátos helyzetünkre tekintettel egy ilyen sajnálatos dupla csavar a történetemben, illetve az övében. Bízom benne, hogy azért mégis, ez valahogy rendeződni tud, és az ő energiáit és az ő vonzerejét is nemcsak én fogom élvezni a jövőben, hanem a Jobbik is” – fogalmazott április 21-én Novák Előd.

Dúró Dóra kilátásba helyezte, hogy a képviselőségen kívül minden pozíciójáról lemond a pártban, ha Vona Gábor él a vétójával. Álláspontjáról azonban csak férje beszélt, ő nem nyilatkozik. 

Forrás: HírTV

 

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu