Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. július 18.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

FELHÍVÁS
 

Tisztelt Polgármester Asszony, Polgármester Úr!


 

Az Erzsébet Királyné Emlékév rendezvényeinek és mondandójának sikeréhez három lapunk, az IPM (vagyis Interpress Magazin), a Magyar Vöröskereszttel szövetségben kiadott Családi Lap és a Klasszikus Otthonok c. művészeti magazin oly módon próbál hozzájárulni, hogy az Emlékév kiemelkedő eseményeire koncentrálva folyamatosan a saját tematikáknak megfelelő szemszögből tárgyalja azokat. A május végén, június elején megjelenő számok a koronázási ünnepély kapcsán átfogó képet próbálnak rajzolni Sisiről, mint korát megelőző személyiségről és történelmi alakról. Minél több illusztris helyszínre szeretnénk eljutni.

Mindhárom lap közös törekvése a magyar kultúra értékeinek minél szélesebb körű bemutatása, újrafelfedezése, ezért vállaltuk az Erzsébet személyéhez kötődő eseménysorozat népszerűsítését.

Bízva abban, hogy osztja a meggyőződésünket, mely szerint a magyar kulturális élet felemelése közös feladat, az Önök segítségét is is szeretnénk kérni. Ezúton küldünk ajánlatot a lapok jelentős kedvezménnyel (gyártási áron) történő megrendelésére. A kérésünk az, hogy az intézményi hálójukban és a vonzáskörzetükben levő, megítélésük szerinti legmegfelelőbb helyekre, partnereikhez, ill. munkatársaikhoz juttassák el a lapokat. 100-100 példány a három lapból együttesen btto 95.000,-Ft. Természetesen kisebb mennyiségeket is szívesen átadunk, ha valakinek ez a nagyságrend megterhelő.

Valójában azt gondoljuk, hogy az átgondolt szétosztás a legfontosabb. Ezt önerőből nekünk képtelenség megvalósítani. A hagyományos lapforgalmazási csatornákon sajnos háttérbe szorulnak az értékesebb tartalmú, nem szenzációhajhász lapok. Ezzel együtt büszkék vagyunk arra, hogy a három lap független kutatási adatok szerint jelenleg együttesen körülbelül negyedmillió olvasót ér el, miután minden példány több kézen forog.

Kérem fontolja meg a segítséget, hiszen a visszavonuló központi szerep- és felelősségvállalás helyett csak az önkormányzatokra és az egészséges gondolkodású vállalati szférára számíthatunk a közös értékek életben tartásához

                                                                                                                      Budapest, 2007.05.17.

Tisztelettel:

Kocsis György

stratégiai igazgató

IPM - Családi Lap - Klasszikus Otthonok

06 30 940 1948

gyorgy.kocsis@interpressmagazin.hu

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu