Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. július 18.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Elkészült az Ebook Extra Elektronikus Könyvtár – 4.
Tudományos albumok – Önkormányzati fenntartású könyvtáraknak és kultúrházaknak november 2-16 között térítésmentesen

Saját fejlesztésű és működtetésű internetes könyvtárat hozott létre Robert’s Találmány és Szabadalomhasznosító Kft., amely 2015. november 2-án nyílik meg az érdeklődők előtt, és 15 napig térítésmentesen lesz elérhető. Az Ebook Extra Elektronikus Könyvtárban a művészet, a tudomány, az ismeretterjesztés és a pedagógia témakörök szerint csoportosított albumokat várják majd az olvasókat, akik most a tudományos albumokkal ismerkedhetnek meg.


Az Ebook Extra Elektronikus Könyvtár albumai – melynek albumai egyesítik a papíralapú művészeti albumok magas színvonalú megjelenését az elektronika széleskörű lehetőségeivel, azaz alkalmasak nagyméretű színes fotók, videó és hanganyagok más alkalmazásoknál nagyobb sebességű lejátszására is – művészeti, tudományos, ismeretterjesztő és oktatási szerint csoportosítva találhatók az adatbázisban.

Tudományos albumok

A kutatók munkái, kutatásaik új eredményei, döntő többségükben szaknyelven íródnak és szakfolyóiratokban, szakdolgozatokban jelennek meg. Albumainkban – a közérthető nyelven megfogalmazott szövegek jóvoltából –, az aktuális eredmények, felfedezések, széles körben válnak elérhetővé.

A tudomány minden területét érintve mutatjuk be az új felfedezéseket, műszaki újdonságokat, újszerű tudományos megközelítéseket és összefüggéseket feltáró munkákat. Ebben a témakörben is önálló albumot szentelünk a hallgatók kiemelkedő diplomamunkáinak és nyertes pályázati anyagainak a bemutatására.

A könyvtárat elsősorban iskolák, oktatási intézmények és az önkormányzatok fenntartásában működő könyvtárak, közösségi és kultúrházak számára készítettük. Az intézmények nagy kedvezményekkel vásárolhatnak IP címre kiadott jelszót, melyhez az intézményen belül a közvetlen felhasználók (például a tanulók és a tanárok) wifi rendszer használatával korlátlan számban csatlakozhatnak.

Könyvtárunkat november 2-án nyitjuk meg az érdeklődők előtt, és november 16-ig térítésmentesen tesszük elérhetővé, az olvasóink számára.

Robert’s Találmány és Szabadalomhasznosító
Telefonszám: +36 30/924-8958
E-mail: info@ebookextra.hu


Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu