Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. július 18.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Elkészült az Ebook Extra Elektronikus Könyvtár – 3.
Ismeretterjesztő albumok – Önkormányzati könyvtáraknak és kultúrházaknak november 2-16 között térítésmentesen

Saját fejlesztésű és működtetésű internetes könyvtárat hozott létre Robert’s Találmány és Szabadalomhasznosító Kft., amely 2015. november 2-án nyílik meg az érdeklődők előtt, és 15 napig térítésmentesen lesz elérhető. Az Ebook Extra Elektronikus Könyvtárban a művészet, a tudomány, az ismeretterjesztés és a pedagógia témakörök szerint csoportosított albumokat várják majd az olvasókat, akik most az ismeretterjesztő albumokkal ismerkedhetnek meg.


Az Ebook Extra Elektronikus Könyvtár albumai – melynek albumai egyesítik a papíralapú művészeti albumok magas színvonalú megjelenését az elektronika széleskörű lehetőségeivel, azaz alkalmasak nagyméretű színes fotók, videó és hanganyagok más alkalmazásoknál nagyobb sebességű lejátszására is – művészeti, tudományos, ismeretterjesztő és oktatási szerint csoportosítva találhatók az adatbázisban.

Ismeretterjesztő albumok

Az ismeretterjesztő témakörünkben a lehető legszélesebb körben mutatjuk be tágabb értelemben vett hazánk, a Kárpát-medence jellegzetes tájait, szokásait, lakóit.

A kategória mottója talán az lehetne, „ahogyan én látom a világom”. Félretéve az akadémikus látásmódot, a helyben élők szemével mutatjuk be a közvetlen környezetük természeti és épített értékeit, hagyományait, szokásait, életterét. Albumainkban az érintett területeket a lehető legaprólékosabb módon járjuk körbe, a téma bemutatását, valamint megértését segítő illusztrációk, videó animációk és hanganyag segítségével. A gazdag képanyag garantáltan maradandó élményt nyújt az olvasó számára.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy Ebook Extra Könyvklub néven megalakítottuk első Klubunkat, melynek a TIT Stúdió Egyesület ad otthont. Szándékunk és reményeink szerint az általunk nyújtott egyedi lehetőségeknek köszönhetően a Klub hálózattá bővül, és aktívan segíti a kultúra mind szélesebb körű terjedését.

Eső Klubnapunkat ez év november 2-án tartjuk a TIT SE Székházában. További információkért keresse a TIT SE honlapját.

A könyvtárat elsősorban iskolák, oktatási intézmények és az önkormányzatok fenntartásában működő könyvtárak, közösségi és kultúrházak számára készítettük. Az intézmények nagy kedvezményekkel vásárolhatnak IP címre kiadott jelszót, melyhez az intézményen belül a közvetlen felhasználók (például a tanulók és a tanárok) wifi rendszer használatával korlátlan számban csatlakozhatnak.

Könyvtárunkat november 2-án nyitjuk meg az érdeklődők előtt, és november 16-ig térítésmentesen tesszük elérhetővé, az olvasóink számára.

Robert’s Találmány és Szabadalomhasznosító Kft.
Telefonszám: +36 30/924-8958
E-mail: info@ebookextra.hu


Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu