Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. július 18.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Elkészült az Ebook Extra Elektronikus Könyvtár – 2.
Művészeti albumok – Önkormányzati fenntartású könyvtáraknak és kultúrházaknak november 2-16 között térítésmentesen

Saját fejlesztésű és működtetésű internetes könyvtárat hozott létre Robert’s Találmány és Szabadalomhasznosító Kft., amely 2015. november 2-án nyílik meg az érdeklődők előtt, és 15 napig térítésmentesen lesz elérhető. Az Ebook Extra Elektronikus Könyvtárban a művészet, a tudomány, az ismeretterjesztés és a pedagógia témakörök szerint csoportosított albumokat várják majd az olvasókat, akik most a művészeti albumokkal ismerkedhetnek meg.


Az Ebook Extra Elektronikus Könyvtár albumai – melynek albumai egyesítik a papíralapú művészeti albumok magas színvonalú megjelenését az elektronika széleskörű lehetőségeivel, azaz alkalmasak nagyméretű színes fotók, videó és hanganyagok más alkalmazásoknál nagyobb sebességű lejátszására is – művészeti, tudományos, ismeretterjesztő és oktatási szerint csoportosítva találhatók az adatbázisban.

Művészeti albumok

Ha az alkotásokat széles körben elérhetővé tesszük, akkor jöhet létre egy nyitott, befogadó, kreatív közönség, ami hatással van a gondolkodásra, az emberi viszonyokra és a mindennapi életre. A művészeti albumok a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete Képző és Iparművészeti Tagozata, továbbá a Magyar Képző és Iparművészek Szövetsége Szakosztályainak tagjain keresztül, a lehető legszélesebb körben adnak áttekintést a magyar alkotóművészek munkásságáról, művészeti irányzatairól. Bemutatják továbbá határainkon inneni és túli jelentős magyar származású művészek alkotásait, művészi törekvéseit. Az albumokat sok esetben videó és hanganyag teszi közérthetőbbé, látványossá és színessé.

Albumaink alkalmasak a művészeti oktatás segítésére, továbbá hiánypótlók azok számára, akik valamilyen okból nem tudják elérni a kortárs művészek alkotásit bemutató galériákat. A már megtekinthető albumaink között van Aknay János Kossuth és Munkácsy díjas festőművésznek, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete elnökének, továbbá a Magyar Képző és Iparművészek Szövetsége Szobrász Szakosztályának albuma is.

A könyvtárat elsősorban iskolák, oktatási intézmények és az önkormányzatok fenntartásában működő könyvtárak, közösségi és kultúrházak számára készítettük. Az intézmények nagy kedvezményekkel vásárolhatnak IP címre kiadott jelszót, melyhez az intézményen belül a közvetlen felhasználók (például a tanulók és a tanárok) wifi rendszer használatával korlátlan számban csatlakozhatnak.

Könyvtárunkat november 2-án nyitjuk meg az érdeklődők előtt, és november 16-ig térítésmentesen tesszük elérhetővé, az olvasóink számára.

Robert’s Találmány és Szabadalomhasznosító Kft.
Telefonszám: +36 30/924-8958
E-mail: info@ebookextra.hu


Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu