Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. július 18.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Itt a Magyar Önkormányzati Képviselők Közössége
A Jobbik minden politikai, erkölcsi és szakmai támogatást meg fog adni a MÖK-nek

Országos önkormányzati érdekképviseleti szervezetet hoztak létre jobbikos és nemzeti gondolkodású független önkormányzati képviselők – jelentette be 2015. október 9-én a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A Magyar Önkormányzati Képviselők Közösségének (MÖK) célja, hogy az önkormányzatokban folyó szakmai munkát egy országos szervezet keretében koordinálják – mondta el Szávay István, a Jobbik alelnöke. 


Szávay István hozzátette: az országos érdekképviseleti szervezethez nem csak jobbikos, de nemzeti gondolkodású, velük együttműködni kész független képviselők csatlakozását is várják az ország minden önkormányzatából. A Jobbik minden politikai, erkölcsi és szakmai támogatást meg fog adni a MÖK-nek – szögezte le a politikus.

Pintér Tamás dunaújvárosi képviselő a frissen bejegyzett szervezet elnöke elmondta: A szervezet kiemelt céljai között említette az önkormányzatiság intézményének és a civil társadalomnak az erősítését. A szakmai munka településtípus és nagyság szerint tagozatokba tömörülve fog zajlani a fővárositól a kerületi és megyei önkormányzatokon át a kistelepülésekig.

Kiemelte: a MÖK tagjai az ország majd’ minden telelpülésének döntéshozó testületében jelen lesznek, így szükség esetén egységes fellépésükkel „egyfajta nyomásgyakorlást” is ki tudnak fejteni az országos politikára.

Hegedüs Lórántné a Jobbik önkormányzati kabinetjének elnöke a „civilizációs katasztrófával” fenyegető migrációs válsággal kapcsolatos önkormányzati feladatokra mutatott rá. A politikus hangsúlyozta: jogszabály kötelezi arra az önkormányzatokat, hogy települési polgári védelmi szervezeteket hozzanak létre. Ezek sok helyütt működnek is, ám ahol még nem állították fel, ott a tömeges illegális bevándorlás rövid időn belül szükségessé teheti, és erre fel kell készülni - véli Hegedüsné. A jobbikos képviselő arra kéri az önkormányzatokat, adjanak lehetőséget önkéntesek csatlakozására is. Erre a katasztrófavédelemről szóló törvény lehetőséget is ad - hangsúlyozta.

Pintér Tamás a sajtótájékoztató végén aláírta saját jelentkezését a dunaújvárosi polgári védelemhez.

Forrás: Alfahír

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu