Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. december 1.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Példamutató önkormányzati kezdeményezések
Megszületett a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok 2010 pályázat végeredménye

Döntött a zsűri, megszületett a Települési Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok 2010 pályázat végeredménye. A díjakat a Települési Önkormányzatok Szövetsége Corvinus Egyetemmel és a Dunamenti Településszövetséggel közösen szervezett „Párbeszéd az önkormányzatokkal” című szakmai konferenciája keretében, szeptember 22-én, Budapesten vehették át a nyertes önkormányzatok képviselői.


A Példát átadó gyakorlatok pályázata - Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok keretében kilenc önkormányzat prezentálta egyenként 10 percben a projektjét. Szakmailag alátámasztott, rendkívül érdekes és színvonalas előadásokat élvezhettek a résztvevők, akik szép számban el is jöttek a rendezvényre, hiszen megtelt a 150 fős rendezvényterem a Corvinus Egyetemen. Az Irányító Bizottságnak rendkívül nehéz volt a helyzete; hiszen már a prezentációs döntő előtt a szakértői értékelések nyomán világossá vált, hogy valamennyi jó gyakorlat megnyerhetné az 1 milliós forintos díjat.

A lakóhelyhez való kötődés erősítése témakörben Hajdúdorog az „Adventi gyertyagyújtás a közösségért” elnevezésű projektje érdemelte ki a BM Különdíját, hiszen a közönség szavazatai alapján megnyerte a Közönségdíjat. Szentendre a „Szentendreiek vagyunk – lokálpatrióta program nőkre szabott gyakorlattal” című projektje a különdíjat kapott. Rózsaszentmárton a „Közös múlt-közös jövő” című pályázatával elnyerte a Legjobb Önkormányzati Gyakorlat-díját, s az ezzel járó egymillió forintot. Erdőkertes „Az erdők, kertek gyökerei” című pályázatával a Complex és Corvinus Egyetem különdíját, Gyugy a „Nemzetünk Csillagainak Emlékösvénye Gyugyon” a Magyar Posta Zrt. különdíját, míg Alsómocsolád az „Alsómocsolád az élhető zsáktelepülés- települési jövőképalkotás és megvalósítás” című munkájával a Manual Hungary különdíját érdemelte ki.

Helyi önkormányzati kommunikáció témakörben Budapest Főváros XIII. kerület „Az Országbíró utcai lakótelep és sétány közterületi megújítása, a lakosság aktív bevonása újszerű kommunikáció, közösségi tervezési módszertan felhasználásával” nyerte el az egymillió forintos Legjobb Önkormányzati Gyakorlat-díját. Nyim Önkormányzatának képviselői a „Nyim Község Örökbefogadása” pályázatért a Manual Hungary különdíját vihették haza, míg a Complex és Corvinus Egyetem különdíját Sátoraljaújhely nyerte el „A mi városunk a 750 évvel ezelőtt várossá nyilvánított Sátoraljaújhely” című pályázatával.

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu