Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. december 1.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Civil Akadémiát indítanak a hétvégén Esztergomban
A kezdeményezés megálmodói elsősorban független gondolkodókra számítanak

Civil Akadémia elnevezéssel új kezdeményezés indul útjára szeptember 24-én Esztergomban. A Civil Akadémia első rendezvényén szó lesz az önfenntartó ökováros modellről, jelen lesz a Civil rádió, felszólal a Magyar Rádió Vasárnapi Újságjának egykori főszerkesztője, és teret kapnak azok az új társadalmi szerveződések, amelyek a társadalom jelenlegi válságának megoldására keresnek alternatívákat.


A Civil Akadémia életre hívását az tette szükségessé, hogy egyre többen szeretnének olyan környezetben élni, ahol az egymásra figyelés, a környezetvédelem, a másik ember és a jövő nemzedékének tiszteletben tartása, az erkölcsi alapértékek az elsődlegesek. A minket körülvevő világ szorító kérdéseire ugyanis különböző utakon keressük a válaszokat, legyen ez gazdasági, társadalmi, politikai, vagy környezetvédelmi probléma. A sikeres kiutat azonban csak együtt találhatjuk meg. A Civil Akadémia megálmodói lehetőséget kívánnak biztosítani a független gondolkodóknak a találkozásra és egy olyan vitakultúra megalapozására, ami nem a szétválasztó, hanem az összekapcsolható tényezőket keresi és találja meg.

A szeptember 24-én 14 órától, a Technika Házában (Imaház utca 2.) megrendezésre kerülő eseményen szó lesz az önfenntartó ökováros modellről, jelen lesz a Civil rádió, felszólal a Magyar Rádió Vasárnapi Újságjának egykori főszerkesztője, és teret kapnak azok az új társadalmi szerveződések, amelyek a társadalom jelenlegi válságának megoldására keresnek alternatívákat. A Civil Akadémia első rendezvényén felszólalóként jelen lesz többek között a NÉP alapítója, független polgármesterek, civil alapítványok és mozgalmak vezetői.

A felszólalók külföldi jó példákat ismertetnek, például az amerikai elnökválasztási kampány tapasztalatait, de a zalai kistelepülések és az alföldi agrárium érdekeinek képviseletében is elhangoznak majd előadások. Ide várjuk a szakszervezetek képviselőit és reményeink szerint minél több, sorsáért tenni akaró, tudatos állampolgárt. Az esemény moderátora Tétényi Éva, Esztergom független polgármestere lesz.

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu