Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. december 1.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Javaslattételi felhívás a 2011-es Kós Károly-díjra
Kik tettek legtöbbet idén az építészeti hagyományápolás érdekében?

Az Országos Főépítészi Iroda idén is adományoz Kós Károly-díjakat, a települési értékvédelem, a környezetszépítés, valamint az építészeti hagyományápolás területén végzett kiemelkedő, eredményes - egyéni vagy csoportos - munkát végző személyek és közösségek számára. A díj adományozására - más javára, kellő megalapozottsággal -bármely magyar állampolgár vagy magyarországi intézmény, illetve szervezet javaslatot tehet október 14-ig.


A javaslatnak tartalmaznia kell:

  • Személy esetében nevét, értesítési címét, telefonszámát és e-mail elérhetőségét.
  • Szervezet vagy csoport esetében pontos megnevezését, postacímét, telefonszámát és e-mail elérhetőségét, vezetőjének nevét és elérhetőségét.
  • Az elismerés alapjául szolgáló értékvédő és környezetszépítő tevékenység részletes leírását, lehetőleg rajzokkal, skiccekkel, fotókkal illusztrálva.
  • A javaslattevő (vagy képviselője) nevét, értesítési címét, telefonszámát és e-mail elérhetőségét.

Mindezeken túl, a javaslathoz mellékelhető minden olyan dokumentum, adat vagy mértékadónak tekinthető vélemény, amely az elbírálást segíti, illetve amelyet a javaslattevő lényegesnek tart.

Minden olyan személyről, illetve csoportról, akiket a díjra jelölt a bizottság, a díjbizottság titkára, a díj adományozásához, illetve a jutalomösszeg kifizetéséhez szükséges személyi adatok beszerzése érdekében, a javaslattevőnek e-mail útján a kitöltendő formanyomtatványokat megküldi. A kitöltött adatlapokat és nyilatkozatokat az üzenetben megadott módon, határidőn belül, illetve címre kell eljuttatni.

A 2011. évi Kós Károly-díjakra a javaslatok benyújtásának, illetve postai feladásának határideje: október 14. péntek, 14 óra. A javaslatok postán az Országos Főépítészi Iroda Belügyminisztérium Pf.: 314 Budapest 1903. címre küldhetők, míg személyesen az Országos Főépítészi Iroda Titkárságán (Belügyminisztérium József Attila u. 2-4., 202. szoba) nyújthatók be.

Egyéni Kós Károly-díj évente három személynek, közösségi pedig három szervezetnek vagy csoportnak adható. A díjjal emlékplakett, adományozást igazoló oklevél és pénzjutalom jár. Az egyéni díjat ugyanaz a személy legfeljebb kétszer, a közösségi díjat ugyanaz a szervezet vagy csoport legfeljebb egyszer kaphatja meg.

A díjak átadása december 16-hoz, Kós Károly születésének évfordulójához kapcsolódik.  A díjat a Kós Károly-díj Bizottság javaslata alapján Pintér Sándor belügyminiszter adományozza. A Kós Károly-díj Bizottság elnöke Nagy Ervin országos főépítész, főosztályvezető, titkára: Katona András.

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu