Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. február 23.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Kocsis Máté a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke
Az új elnök az infrastruktúra fejlesztését és szélesebb utánpótlásbázis kiépítését nevezte meg legfontosabb céljai között

Kocsis Máté lett a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke. A Fidesz kommunikációs igazgatója – aki egyben Józsefváros polgármestere is – 2015. április 17-én egyhangú szavazással, két tartózkodás mellett, ellenszavazat nélkül kapott bizalmat a küldöttektől. Az új elnök a szakmai előrelépés mellett az infrastruktúra fejlesztését, szélesebb utánpótlásbázis kiépítését, valamint a sportág további népszerűsítését említette legfőbb céljai között.


Családi okok miatt nem indult újra a Magyar Kézilabda Szövetség elnöki posztjáért Vetési Iván, aki 2011 óta látta el a feladatot. A szervezet leköszönő elnöke szerint a tervezett munka nagy részét elvégezték. „Azt gondolom, hogy a gazdasági stabilitás, az eredmények – akár a pályán, akár a sportdiplomáciában, akár a nemzetközi vonalon –, azok megvoltak. Kicsi hiányérzetem van az alapbázis szélesítésével, illetve a kézilabdában rejlő marketingértékek jobb kihasználásával kapcsolatban, úgyhogy azt gondolom, hogy ezek lesznek majd azok a feladatok, amiket az új elnökség tökélyre tud emelni. Úgyhogy azt szoktam mondani, hogy a jó dolgokat tovább kell vinni, a rosszakat meg ki kell javítani. Ez hárul az új elnökségre” – mondta Vetési István.

Az új elnökség pedig Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója vezetésével folytathatja a munkát – miután a küldöttek bizalmat szavaztak a VIII. kerületi polgármesternek.

Az elnöki címre szintén pályázó, korábbi 206-szoros válogatott klasszis, Farkas Ágnes viszont nem kapott elegendő támogatást, így fel sem került a jelöltlistára. „Én amellett az elnökség mellett korteskedtem, amellett az emberek mellett korteskedtem és álltam ki, akik az eddigi munkát csinálták az elmúlt egy évben a szövetségben. Továbbra is azt mondom, hogy nem biztos, hogy jó, hogy ezeket az embereket félreállítottuk. A beszámolókat lehetett hallani, egyértelműen pozitív szaldós volt minden, úgyhogy nem hiszem, hogy ekkora érvágásra szüksége van most a kézilabda-társadalomnak” – véli Farkas Ágnes.

A régiek közül Radulovics Bojana és Oláh Sándor tagjai az új elnökségnek. Mellettük Pálinger Katalin és Marosi László alelnökként, Mocsai Lajos tiszteletbeli elnökként dolgozik majd. Az elnökségi tagok közül Bardóczy Gábor a tao-pénzekért, Tállay András a sportegészségügyért, Győrfi János a sporttudományért és az innovációért felel majd, de tagja az elnökségnek Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója is.

„Reményeim szerint azért lesz jó ez az elnökség, mert a kézilabdaszakma nagyon nagy túlsúlyban van benne. De van egy-két olyan szereplője, aki máshonnan is tud lobbierőt, kapcsolatot, bármiféle támogatottságot behozni, hozzá tud tenni, akkor szerintem az működhet jól. Tehát nem probléma ez. Érzem én is, hogy eggyel több politikus van ebben az elnökségben, mint amire igény volna, de hogyha engem kértek fel erre, akkor én tisztelettel elfogadtam, ha megkaptam a bizalmat hozzá, akkor pláne, és igyekszem a legjobb munkát végezni” – mondta az új elnök.

Az új elnök és az elnökségi tagok megválasztása után a kézilabda-szövetség Török Bódog-életműdíjjal ismerte el Laurencz László korábbi női szövetségi kapitány munkáját.

Forrás: HírTV - MNO

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu