Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. május 28.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Győr vezetése a Rába-ETO mögé állhat a bajban
Közpénz nem költhető az NB I-es labdarúgócsapat működtetésére, így elsősorban az utánpótlást támogatja majd az önkormányzat

A győri önkormányzat nagyobb szerepet vállalna a Quaestor öncsődje miatt nehéz helyzetbe került ETO utánpótlásának működtetésében, akár a sportlétesítményeket is átvenné, kész segíteni a szponzorkeresésben, de közpénz nem kerülhet az első ligás csapathoz. Erről Borkai Zsolt polgármester beszélt a Kisalföldnek adott interjújában. 


A Magyar Olimpiai Bizottság elnöki posztját is betöltő Borkai Zsolt 2015. március 16-án reggel egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnökkel, és egyetértettek abban, hogy sem a magyar állam, sem a győri önkormányzat nem szállhat be a profi futball finanszírozásába. „Közpénzt nem költhetünk az első osztályú labdarúgócsapat működtetésére, így elsősorban az utánpótlást kell támogatnunk. A miniszterelnök emellett helyeselte, hogy aktivizáljam magam, és tegyek meg mindent az ETO megmentéséért”" – idézte a lap Borkait.

A győri klub a múlt héten került nehéz helyzetbe, mivel az egyesületet tulajdonló Quaestor Csoport egyik cége öncsődöt jelentett. A klub március 13-án csődvédelmet kért, az események hatására a csapat főszponzora, az Audi Hungaria Motor Kft. március 14-én azonnali hatállyal felbontotta a klubbal kötött együttműködési megállapodását.

A polgármester szerint a legnehezebb helyzetben a profi futballcsapat van, a csapatot működtető kft. rendelkezik ugyanis az NB I-es induláshoz szükséges licencjoggal, ugyanakkor jelentős tartozása is van. Egy esetleges új szponzor tehát a tartozásokat szintén megörökölné.

Forrás: Kisalföld - MTI

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu