Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. április 20.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Átadták Kaposvár megújult fürdőkomplexumát
A 3,5 milliárdos beruházásból nyugati színvonalú létesítmény

Egy teljesen felújított fürdőkomplexum várja a Kaposvárra látogató vendégeket, miután augusztus 5-én átadták a közönségnek a 3,5 milliárd forintba kerülő létesítményt. Az Európai Unió által támogatott egészségturisztikai fejlesztés eredményeként a fürdőben kilenc új medence - köztük termál-, víz alatti gyógytorna-, súlyfürdő- és terápiás medence is - is épült. A Virágfürdő medencéivel együtt így összesen 18 medence várja a látogatókat.


Munkahelyteremtő ágazattá kell tenni a turizmust Kaposváron - ez a gondolat vezette a város vezetőit, amikor hosszas előkészületek után 2009 márciusában elkezdődött a városi fürdő átépítése. „Olyan beruházásokra, attrakciókra van szükség, amelyekkel ide csábíthatjuk a vendégeket. Ha több turista érkezik Kaposvárra, akkor növekszik a kereskedők bevétele, míg a jobban működő vállalkozások több adót fizetnek be a város kasszájába" - mondta a létesítmény átadásán Szita Károly. A polgármester köszönetet mondott mindazoknak, akik munkájukkal, támogatásukkal hozzájárultak a 21. századi igényeknek megfelelő létesítmény megépítéséhez.

„Az a célunk, hogy a vendégeink jól érezzék magukat. Egy olyan fürdőt üzemeltetünk, ahol mind a fiatalok, mind a kisgyermekes családok, mind a gyógyulni vágyó, idősebb generáció egyaránt megtalálhatja a számára leginkább megfelelő kikapcsolódást" - ígérte Frank József, a fürdő vezetője.

Mint Kaposvár Város Önkormányzata közleményéből kiderül, a fedett fürdőben sportszerbolt, újságárus, trafik, büfé, kozmetika, fodrász és fitneszterem is működik. A Virágfürdő területén melegkonyhás önkiszolgáló étterem, valamint lángossütő, pizzéria, fagylaltozó várja a vendégeket. A fürdő előtt kamerával őrzött parkolókban tehetik le autójukat a vendégek. Az élményfürdőbe érkező kisgyermekek részére egy 30 centiméter mélységű, 33 fokos vízzel feltöltött, árnyékolóval ellátott pancsolót alakított ki a város.

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu