Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. november 27.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Új pályázat az eMagyarország Pontok támogatására
Keretösszeg: húsz millió forint – Egy eMagyarország pont legfeljebb egy millió forintot nyerhet el

A meglévő, többfunkciós eMagyarország Pontok támogatására írt ki 20 millió forintos keretösszegű pályázatot az eMagyarország Centrum. A vissza nem térítendő pályázati konstrukció célja a már működő eMagyarország Pontok szolgáltatási színvonalának növelése, az információs társadalom és tudásalapú gazdaság fejlesztése, a digitális írástudás népszerűsítése.


A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szakmai felügyelete alatt működő Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIFI) szervezetének pályázatán egy eMagyarország pont legfeljebb 1 millió forintot nyerhet el.

A pályázaton kizárólag az eMagyarország Centrummal Együttműködési Megállapodással rendelkező eMagyarország Pontok vehetnek részt, amelyek működtetői helyi önkormányzatok (vagy azok fenntartásában működő intézmények), nonprofit szervezetek, a pályázati felhívásban megnevezett szervezetek és egyházi jogi személyek.

„A digitális írástudás fejlesztése és népszerűsítése a Nemzeti Infokommunikációs Stratégiával és a Digitális Nemzet Fejlesztési Programmal összhangban továbbra is kiemelt kormányzati cél. Reményeink szerint a következő években jelentősen növekszik a digitális írástudással és informatikai alapismeretekkel rendelkező állampolgárok száma, ezzel is hozzájárulva Magyarország gazdaságának fejlődéséhez” – mondta el Solymár Károly Balázs, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkára.

Részletes információ, a Pályázati kiírás és Útmutató, valamint az adatlapok letölthetőek a lap jobb szélén, illetve megtalálhatóak az eMagyarország Program honlapján (www.emagyarorszag.hu). A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdésekre az eMagyarország Centrum ad felvilágosítást az info@emagyarorszag.hu e-mail címen.

Forrás: NFM

 

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu