Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. december 5.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Kemény verseny és éles küzdelem lehet Szegeden
Egy friss közvélemény-kutatás szerint Kothencz Jánosnak sikerült megközelítenie Botka László ismertségét és népszerűségét

Kothencz János, a kormánypártok polgármesterjelöltjének ismertsége és támogatottsága is megközelítette Botka Lászlóét, Szeged MSZP-s polgármesterét – derül ki egy közvélemény-kutatásból, amelyről a szegedma.hu számolt be 2014. szeptember 4-én. A közvélemény-kutatást a Tisza Lajos Közéleti Egyesület megbízásából a Leonardo Kft. végezte.


A felmérésben Botka László, illetve Kothencz János személyes ismertségének és támogatottságának alakulását vizsgálták – olvasható a portálon. Az augusztus végi adatfelvételnél telefonon kérdeztek meg több mint hatszáz, véletlenszerűen kiválasztott szegedi lakost, az eredményeket nem és életkor alapján súlyozták. A közvélemény-kutatást a Tisza Lajos Közéleti Egyesület megbízásából a Leonardo Kft. végezte.

A szegedma.hu a kutatás adatait idézve azt írta: ha most vasárnap lenne a választás, a megkérdezettek 39,2 százaléka Botka Lászlóra, 36,2 százaléka Kothencz Jánosra szavazna. A bizonytalanok aránya 14,5 százalék, 10,1 százalék nem válaszolt.

A csongrádi megyeszékhelyet 2002 óta irányító szocialista politikus ismertsége a megkérdezettek körében 91,6 százalékos, a Fidesz-KDNP és a L.É.T. - Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása által jelölt Kothencz Jánosé 81,3 százalékos. Botka Lászlót a megkérdezettek 71,5, Kothencz Jánost 68,7 százaléka tartja alkalmasnak a polgármesteri feladatra.

A szegedma.hu a kutatás készítőire hivatkozva azt írja: Kothencz János „a baloldali értékrendű szegedi lakosok, illetve Botka László támogatói körében” is népszerű.
A kutatás készítőinek összegzése szerint – olvasható a portálon – „kemény versenyfutás és éles küzdelem várható Szegeden" a következő hetekben.

Kothencz János jelölését a Fidesz-KNDP július 3-án jelentette be. Botka László az MSZP, az Együtt és a DK közös jelöltjeként indul újra a szegedi polgármesteri posztért.

Forrás: szeged.ma - MTI

 

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu