Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. május 22.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

380 jelölt indul a Magyar Liberális Párt színeiben
Az MLP polgármester- és képviselőjelöltjeinek zöme Budapesten próbál szerencsét

A Magyar Liberális Párt színeiben polgármester- és képviselőjelöltként 380-an indulnak országszerte az őszi önkormányzati választáson – jelentette be Fodor Gábor pártelnök 2014. augusztus 28-i, miskolci sajtótájékoztatóján, amelyen bemutatta a pártja által is támogatott Rózsa Edit polgármesterjelöltet.


Ismertetése szerint 37-en polgármesterjelöltként méretik meg magukat. Szerinte ez rendkívül magas szám, és büszkék arra, hogy fiatal pártként szép eredményeket értek el. Arról is beszámolt, hogy a jelöltek zöme Budapesten indul, vidéken pedig 101-en képviselőjelöltként, 17-en polgármesterjelöltként.

Közölte, hogy a Magyar Liberális Párt támogatja Rózsa Editet, akivel ő is nyolc évig dolgozott együtt a parlamentben. Mint mondta, Kriza Ákosnak, Miskolc Fidesz-KDNP-s polgármesterének sokan vetik a szemére, hogy a város nem úgy fejlődött, ahogy ígérte, nem volt olyan kitörése a településnek, a régiónak, mint sokan várták 2010 után.

„Szomorúan látják” a baloldali pártok marakodását, Budapesten is csak „kínnal-keservvel” egyeztek meg. „Miskolcon is azt látjuk, hogy a baloldal jelöltje, Pásztor Albert mögött finoman szólva is nem egységes a csapat” – tette hozzá. Szerinte Rózsa Edit megválasztása esetén a békét hozza el a városba, és a fejlődést jelenti Miskolcnak.

Rózsa Edit azt mondta, Miskolcon az emberek békére vágynak. Épp ezért arra kéri pártpolitikus jelölttársait, hagyjanak fel a háborúzással. Véleménye szerint „az itt élő emberek készek arra, hogy ha lehetőséget kapnak, saját magukat húzzák ki abból a helyzetből, amelybe kerültek”.

A polgármesterjelölt nyílt levélben etikai kódex elfogadására kérte jelölttársait. Megjegyezte, hogy nem a jobb- és baloldaliak között húzódnak az árkok. Azokra számít, akiknek legutóbb nem volt kire szavazniuk, és akiknek elegük lett az „áljobboldali és álbaloldali politizálásból”.

Forrás: MTI

 

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu