Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. március 1.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

A Fideszesek nagyobbik felének egy nap is elég volt
A Fidesz-KDNP jelöltjeinek több mint fele már összegyűjtötte a szükséges támogatói aláírásokat

A Fidesz-KDNP polgármester- és önkormányzatiképviselő-jelöltjeinek több mint fele egy nap alatt összegyűjtötte az októberi önkormányzati választáson való induláshoz szükséges számú támogatói aláírásokat – közölte Kósa Lajos, a kormánypárt ügyvezető alelnöke 2014. augusztus 26-i budapesti sajtótájékoztatóján.


Kósa Lajos – pontosítva a korábbi adatokat – kifejtette: 1130 polgármesterjelöltjük van, ennyien vették fel az aláírásgyűjtő íveket, közülük 640-en Fidesz-KDNP-jelöltek, a többiek pedig függetlenek, de kormánypárti támogatással indulnak. Önkormányzatiképviselő-jelöltjeik száma 4127 – ennyien kezdték meg augusztus 25-én az aláírásgyűjtést -, akik közül 2506 a Fidesz-KDNP színeiben indul, a többiek a pártszövetség támogatásával induló függetlenek.

Az ország választónépességének 85 százaléka tud majd kormánypárti jelöltre szavazni októberben – tájékoztatott a Fidesz alelnöke, a párt kampányfőnöke, hozzátéve, hogy az ország településeinek 35,8 százalékában indul Fidesz-jelölt.

Jelezte, hogy a kampányra országjárással is készülnek, amely szeptember 1-jén indul, és Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök, valamint a kormány tagjai is részt vesznek benne. Céljuk, hogy a 10 ezer lelkesnél nagyobb települések, továbbá az adott térség fontos helységeinek mindegyikére eljussanak. A Fidesz mintegy százezer önkéntese pedig igyekszik majd minél több választót személyesen felkeresni – fűzte hozzá.

A kormánypártok kampányának lesz egy általános része – kampányújságokkal, plakátokkal, a fő vállalások között pedig a munkahelyteremtéssel, a biztonság megteremtésével és közlekedésfejlesztéssel -, valamint egy helyi része a települési tervek ismertetésével – mondta Kósa Lajos.

Célként azt jelölte meg, hogy a választáson megjelentek szavazatainak többségét elnyerjék.

A fideszes politikust kérdezték a baloldal közös főpolgármester-jelöltjétől, Falus Ferencről, akiről úgy fogalmazott: esetében nem egyszerűen az önkormányzati politikában gyakorlatlan jelöltről van szó, hiszen azt is tudni lehet róla, hogy „tökéletesen háttér nélküli”, mert olyan jelölőszervezetek vannak mögötte, akik szinte semmilyen kérdésben nem értenek egyet, „ellenben egymást nagyon gyűlölik”.

Falus Ferenc jeges vizes videójára utalva Kósa Lajos azt is hozzátette: az ismertséget lehet úgy növelni, hogy valaki 20 év szívós, kitartó munkájával eljut valahova, és lehet úgy is, hogy valaki leönti magát egy vödör jéggel.

Forrás: MTI

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu