Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 







































eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. április 19.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Heten szállnának ringbe ősszel Budapest vezetéséért
Az LMP, a Munkáspárt, a liberálisok és a szociáldemokraták is állítanak saját jelöltet

Eddig összesen hét főpolgármester-jelölt jelentette be hivatalosan is indulási szándékát az októberi önkormányzati választásokra. Régóta tudható, hogy a Fidesz–KDNP a jelenlegi főpolgármestert, Tarlós Istvánt támogatja. A kormánypártok fontosnak tartják, hogy a következő négy-öt évben olyan főpolgármestere legyen Budapestnek, aki a kormánnyal együtt tud működni a megoldandó gondok kezelésében – olvasható a Magyar Hírlapban.


A több hónapos casting után végül a baloldali pártok úgy döntöttek, hogy Falus Ferenc volt tiszti főorvost állítják Tarlós Istvánnal szemben. Falus korábban az MSZP tagja volt, majd 2012-ben a Bajnai Gordon vezette Haza és Haladás Egyesület alapítója lett.

A Jobbik 2010 után ismét Staudt Gábort indítja a posztért, aki négy évvel ezelőtt 7,27 százalékos eredménnyel a negyedik helyet szerezte meg a versenyben.

A Munkáspárt főpolgármester-jelöltje Thürmer Gyula pártelnök lett, aki kijelentette, hogy a szocialistáknak, a liberálisoknak halvány fogalmuk sincs arról, mi fáj az embereknek, ezért nem támogatják jelöltjeiket.

Az LMP részéről a párt országos elnökségének tagja, a budapesti választmány egyik vezetője, Csárdi Antal száll ringbe, aki bevallása szerint programközpontú, pozitív kampányra készül.

A Schmuck Andor vezette Szociál­demokraták Magyar Polgári Pártja Árok Kornélt jelöli, aki korábban megosztónak nevezte a Bajnai-féle Együtt 2014-et. Schmuck nemrég Pásztor Albert miskolci polgármester-jelöltsége kapcsán kijelentette: a baloldal nincs és nem is létezik. 

A Fodor Gábor fémjelezte Magyar Liberális Párt Bodnár Zoltánt, a párt gazdasági főtanácsadóját, a Magyar Nemzeti Bank korábbi alelnökét indítja. Fodor az önálló indulást a baloldali pártok tehetetlenségével indokolta, míg Bodnár azt nehezményezte, hogy az ellenzéki pártok nem tartották szükségesnek a liberálisok bevonását az egyeztetésekbe.

Forrás: Magyar Hírlap

 

 

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:



KIEMELT HÍREINK



Archívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 



Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu