Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2022. augusztus 15.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Az életpályamodell és az e-közigazgatás a fő feladat
Pintér Sándor bemutatta a BM államtitkárait – Az önkormányzatok Pogácsás Tiborhoz tartoznak ezentúl

A köztisztviselők és a hivatásos állományúak életpályamodelljének kidolgozása, valamint az elektronikus közigazgatás megtervezése, megszervezése lesz a Belügyminisztérium fő feladata ebben a kormányzati ciklusban – mondta Pintér Sándor belügyminiszter azon a 2014. június 13-i budapesti sajtótájékoztatón, amelyen bemutatta a tárca államtitkárait.


Pintér Sándor közölte, hogy a tárcánál kialakult az új vezetési rend, amely nem sokban tér el a régitől, két poszton történt változás. Továbbra is Kontrát Károly a parlamenti államtitkár és ő lesz a miniszterhelyettes. Felkai László közigazgatási államtitkár ugyancsak marad a posztján. Pogácsás Tibor az önkormányzati területért, Tasnádi László a rendészeti területért felel majd új államtitkárként.

Kontrát Károlyról a belügyminiszter azt mondta, hogy eddig is ő „tartotta a frontot a parlamentben”, a tárca álláspontját ő ismertette a legtöbb alkalommal az Országgyűlésben, és ez ezentúl is így lesz.

Pogácsás Tibort Pintér Sándor úgy jellemezte, hogy „új szín a belügyben”. Az önkormányzati államtitkár a „frontvonalról érkezve” tud új ismereteket hozni, és élettapasztalata alapján javaslatokat vár tőle – mondta.

Felértékelődött napjainkban a rendészeti tevékenység – mondta a miniszter, és előrevetítette, hogy áttekintő feladatok lesznek ezen a területen, amelyek a titkosszolgálatok által szerzett információktól a felhasználásukkal meghozott döntésekig terjed. Tasnádi László – aki az előző ciklusban kabinetfőnök volt – korábbi tevékenysége, életpályája alapján jól ismeri a titkosszolgálatok teljes területét, és ennek felhasználásával megfelelő képviselője lesz ennek a területnek – jelentette ki a miniszter.

Felkai Lászlóval kapcsolatban a miniszter azt emelte ki: hogy a közigazgatási államtitkár szintén a folytonosságot jelenti a minisztériumban, a szellemi kvalitásait és a munkabírását pedig legendásnak nevezte.

A miniszter a tárcája hatásköri változásait firtató kérdésre válaszolva elmondta: az új feladatok mellett van olyan is – az építésügy –, amely elkerült a minisztériumtól.

Forrás: kormany.hu - MTI

 

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2022 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu