Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2022. augusztus 10.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Aláírások a miskolci nyomortelepek felszámolásáért
A Fidesz-KDNP helyi frakciója megkérdezi a megyeszékhely lakóit

A miskolci nyomortelepek felszámolásáért támogató aláírásgyűjtő kampányt indít a városi önkormányzat Fidesz-KDNP-frakciója – közölte a frakció szóvivője 2014. június 12-én, sajtótájékoztatón. Soós Attila emlékeztetett arra: a miskolci közgyűlés májusban a Fidesz-KDNP-frakció javaslatáról többségi szavazattal úgy döntött, hogy „felgyorsítja a miskolci nyomortelepek felszámolását”, szándékaik szerint teljes mértékben megszüntetnék azokat.


Ezt a közgyűlés egyetlen ellenzékben lévő pártja sem támogatta, ugyanakkor az ellenzék „Miskolcot és a városvezetést politikai haszonszerzésből ország-világ előtt igyekszik lejáratni” – tette hozzá. A szóvivő megjegyezte: „egyes balliberális miskolci képviselők” megkezdték az úgynevezett számozott utcák és a többi érintett városrész lakóinak hergelését, ezt a társadalmi feszültséget gerjesztő tevékenységet a különböző ellenzéki erők azóta is folytatják”.

A fideszes várospolitikus szólt arról is, hogy időközben megalakult az úgynevezett „kitelepítés elleni bizottság”, amelynek képviselői bejelentették: országos demonstrációval tiltakoznak a városrendezési program ellen, amelyet „hamis lózunggal már egyenesen kitelepítésnek neveznek.” Soós Attila leszögezte: Miskolcon nem lesz semmiféle kitelepítés, aki ilyet mond, az társadalmi csoportokat ugraszt egymásnak, felelőtlenül.

Hozzátette, a városvezetés és a helyi Fidesz-KDNP-frakció továbbra is a város nyomortelepeinek felszámolása mellett van, ugyanakkor „az elhanyagolt, normális életre, gyermeknevelésre alkalmatlan, komfort nélküli ingatlantömböket szanálja a város”.

Soós Attila elmondta: tekintettel a kialakított politikai hisztériakeltésre, a folyamatos politikai támadásokra, a józan miskolci többséghez fordulnak támogatásért, megkérdezik a város lakóit, hogy támogatják-e a Fidesz-KDNP és a polgármester nyomortelep-felszámolási programját. Az aláírásgyűjtés várhatóan heteken belül elkezdődik.

Forrás: MTI

 

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2022 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu