Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2022. augusztus 10.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Új svájci-magyar testvérvárosi pályázati lehetőség
A VÁTI Nonprofit Kft. augusztus 15-ig várja az önkormányzatok projektötleteit

A VÁTI Nonprofit Kft. ismét megnyitja a Svájci-Magyar Együttműködési Testvértelepülési és Partnerségi Pályázati Alapját 2014. augusztus 15-i pályázati határidővel. Az Alap keretében rendelkezésre álló forrás ugyan 2013. május 31-ig lekötésre került, így le is zárult, azonban a HUF/CHF árfolyamváltozás miatti újabb 95 millió forint támogatás vált elérhetővé az érdeklődők számára.


A pályázatokkal szemben támasztott alapvető elvárások nem változtak meg: az Alap fő célja továbbra is a két ország közötti szakmai együttműködés támogatása, elmélyítése, emellett széles körben, különféle szervezetek és a lakosság számára megjeleníti, elérhetővé teszi a Svájci Hozzájárulást Magyarországon.

Az Alap két komponense közül az egyik testvérvárosi projektek megvalósítására szolgál, ezek lehetőséget nyújthatnak mind a partnertelepülések szakmai szervezetei közötti együttműködésre, tapasztalatcserére, a gazdasági kapcsolatok megerősítésére, illetve teret adnak a településeken élők számára egymás kölcsönös megismerésére is.

A pályázatokról néhány szó: a megpályázható összeg 2-24 millió forint között lehet, ehhez a pályázónak és partnerének legalább 10 százalékos (pénzbeli) önerőt kell biztosítania. Pályázhatnak települések, kistérségek, megyei önkormányzatok, régiók, illetve egyéb önkormányzati szerveződések. A projektek keretében sokféle tevékenység tervezhető, illetve az elszámolható költségek köre is széles a sokoldalú együttműködési lehetőségek biztosítása érdekében.

Az Alap keretében eddig öt testvérvárosi projekt nyert támogatást: Göd, Győrújbarát, Körmend, Tápiógyörgye, Szentgotthárd valósítottak, vagy valósítanak meg svájci-magyar projekteket. 

A pályázati felhívás 2014. augusztus 15-ig áll nyitva, a pályázatoknak ezen időpontig kell beérkezniük a VÁTI Nonprofit Kft-hez. Az alappal kapcsolatban részletes információk itt olvashatók: http://www.vati.hu/index.php?article=22994&langcode=hu&menu=19686

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésüket, kérdéseiket elküldhetik e-mail-en a twinningblockgrant@vati.hu címre, vagy feltehetik őket a 224-3100/4301-es telefonszámon (VÁTI Nonprofit Kft, Norvég/EGT és Svájci Együttműködési Programok Osztály)

 

Forrás: VÁTI

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2022 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu