Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2022. augusztus 14.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Jubileumi emléklapot kapott a MÖSZ a TÖOSZ-tól
Ünnepi küldöttgyűlést tartottak a TÖOSZ megalakulásának 25. évfordulója alkalmából

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) nemzetközi workshoppal egybekötött jubileumi küldöttgyűlésen emlékezett meg megalakulásának 25. évfordulójáról, 2014. június 12-én, Százhalombattán. Az ünnepségen a TÖOSZ elnöksége jubileumi emléklappal fejezte ki elismerését a Magyar Önkormányzatok Szövetségének (MÖSZ) a magyar önkormányzati érdekek képviselete és a szövetségek közötti együttműködés során kifejtett tevékenységéért. Az elismerést Dr. Fábián Zsolt, a MÖSZ főtitkára vette át.


A rendezvény a TÖOSZ küldöttgyűlésének szakmai részével, a Norvég Alap támogatásával megvalósuló, a „Harmadik oldali erőszak megelőzése helyi szinten” elnevezésű projekt konferenciájának plenáris ülésével kezdődött, amelynek felkért hozzászólói alapvetően a méltányos munka és a háromoldalú párbeszéd témakörében  fejtették ki álláspontjukat. Az eseményen részt vett Tove Skarstein, a Norvég Királyság magyarországi nagykövete is.

Az ülést követően az elnökség nevében Dr. Zongor Gábor, a TÖOSZ főtitkára köszöntötte a küldötteket és a megjelent vendégeket, majd a napirendek megszavazása után Schmidt Jenő, a TÖOSZ elnöke összegezte az elmúlt év tapasztalatait, beszámolt a szövetség tevékenységéről.

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége a küldöttgyűlés zárásaként elismeréseket és a TÖOSZ ez évi kitüntetéseit, valamint a huszonöt éves jubileum alkalmából elismerő kitüntetéseket adományozott. Elismerésben részesültek a társszövetségek, a szövetség alapításának idején és jelenleg is tag 64 települési önkormányzat, a jelenlegi és korábbi TÖOSZ elnökök, társelnökök, FEB elnökök, illetve azon alapító tanácselnökök, akik jelenleg is polgármesterek.
 

A TÖOSZ elnöksége jubileumi emléklappal fejezte ki elismerését a Magyar Önkormányzatok Szövetségének (MÖSZ) is, a magyar önkormányzati érdekek képviselete és a szövetségek közötti együttműködés során kifejtett tevékenységéért. Az elismerést Dr. Fábián Zsolt, a MÖSZ főtitkára vette át.

A kitüntetettek teljes névsora: ITT olvasható

Forrás: toosz.hu - Magyar Polgármester Online

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2022 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu