Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2022. augusztus 10.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Kínos fotók jelentek meg Gyömrő polgármesteréről
Gyenes Levente nem most először kerül kellemetlen helyzetbe

Roppant kínos fotók jelentek meg Gyömrő polgármesteréről, Gyenes Leventéről: a képeken az látszik, amint meztelen nők testéről valamiféle fehér port szippant fel. Nem ez az első eset, hogy a városvezető botrányba keveredik – írja a Népszabadság Online.


Blikk úgy tudja, a felvételek nem is egy, hanem két buliban készültek öt éve. Az egyik helyszín Gyenes balatoni nyaralója, a második pedig gyömrői otthona. A fehér por nem csak egy fotón tűnik fel, Gyenes egy másik képen éppen az asztalnál ül meztelenül, egy kis tükör van előtte, az orrában pedig vékony kék cső.

Gyenesről már korábban kiderült: szereti a luxust, volt már magánhelikoptere, magánrepülője és szebbnél szebb autókkal jár. A polgármester 2002 óta vezeti Gyömrőt, de ő a Magyar Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségének elnöke és a Protokoll Világszövetség európai alelnöke is. Továbbá a Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségei Szövetségének nagykeresztlovagja s humanitárius ügyekért felelős miniszterhelyettese is.

Nem most fordul elő először, hogy Gyenes kínos helyzetbe kerül: 2011 őszén – mint azt a  Népszabadság is megírta – felmerült a neve egy bűnhálózatban elkövetett számlagyár egyik feltételezett résztvevőjeként (az ügyészi vádiratban 7. rendű vádlottként), 2012-ben pedig a Magyar Narancs megszellőztette, hogy a gyömrői polgármester esetleg nem jogszerűen használja a doktori címet. 

A lap akkor azt írta, Gyenes a városi honlapon doktorként tüntetni fel magát, ez az információ azonban félrevezető lehet. A polgármester ugyanis a nyolcvanas években a szombathelyi Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán szerzett diplomát, majd – az interneten fellelhető életrajza szerint – „1992-től a pedagógusi pályát elhagyva magyar és nemzetközi üzleti érdekeltségeit irányítja. 2000-ben nemzetközi protokollból doktorált a Pro Deo Egyetemen”, az  intézményt nem is akkreditálták felsőoktatási oktatóhelyként Magyarországon, és az amerikai felsőoktatási portálokon sem találkozhatunk vele.

Természetesen lehetséges, hogy valaki külföldön szerez doktori címet, és itthon is használja – ehhez azonban honosítania kell a címet egy olyan magyar egyetemen, amely befogadja a doktori témát, és tart PhD-képzést, azaz adhat doktori címet. A lap érdeklődött Gyömrő polgármesterénél, hogy hol és mikor honosította címét, azonban sem telefonos, sem elektronikus megkeresésükre nem reagált.

Korábban valaki a Bács-Kiskun Megyei Főügyészséghez juttatott el néhány provokatív képet Gyenesről, a névtelen feljelentő azt írta a hatóságnak, hogy a felvételek egy szexpartin készültek. A politikus akkor azzal védekezett: tény, hogy házasságát megelőzően az átlagosnál jobban szerette a nőket, de kábítószerhez sohasem nyúlt.

– Nem tudok a szóban forgó képekről nyilatkozni, mert nem láttam őket – mondta a Blikk által eljuttatott felvételekről Gyenes Levente. – Korábban ellopták a hivatali irodámból a laptopomat, és ezen valóban lehettek olyan képek, amelyek miatt senkinek nem tartozom elszámolással, lévén amikor azok készültek, elvált ember voltam. Ez több mint fél évtizede volt, mert már öt éve boldog házasságban élek. Viszont ha bármiféle fehér por is látható a fotókon, az manipulált kép lehet, mert soha nem éltem kábítószerrel – állította a polgármester.

Gyenes állítása szerint egy éve megzsarolta egy ismeretlen, aki 20 millió forintot és a lemondását követelte, hogy ne hozza nyilvánosságra a képeket. Gyenes akkor feljelentést tett, a vizsgálat még tart, úgy gondolja, nem véletlen, hogy nem sokkal az önkormányzati választások előtt kerültek elő a fotók, szerinte az ellenfelei így próbálják meg lejáratni.

Forrás: NOL

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2022 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu