Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2022. augusztus 15.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Átadták a budapesti díszpolgári címeket
Tarlós István azt kérte a cím új birtokosaitól, hogy ezután is azt tegyék, amit eddig

A Fővárosi Közgyűlés június 19-i ünnepi ülésén átadták a budapesti díszpolgári címeket. A rendezvényen Tarlós István főpolgármester elmondta: nem azt kéri a díszpolgároktól, hogy politizáljanak, hanem, hogy tegyék, amit eddig. Budapest új díszpolgárai között van Balczó András olimpiai bajnok öttusázó, Csukás István író, Eperjes Károly színművész, Kovács Kati énekes, Makovecz Imre építész és Dr. Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet igazgatója.


Tarlós István hangsúlyozta: biztonságos, rendezett viszonyokkal és közállapotokkal bíró fővárost megteremtésén fáradozik a városvezetés, rengeteg tennivaló akad még, de „erős a hitünk, akaratunk, és tudjuk, a fáradságot jó kedély és erkölcsi hála követi majd". A városvezető szerint „súlyos terhekkel kerülünk még szembe, de ezt csökkenti az a tudat, hogy igaz emberek küzdenek velünk".

Az ünnepi ülésen Balczó András olimpiai bajnok öttusázó, Csukás István író, Egerszegi Krisztina ötszörös olimpiai bajnok úszó, Eperjes Károly színművész, Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet igazgatója, Kopp Mária egyetemi tanár, Kovács Kati énekes, Makovecz Imre építész, Papp Lajos szívsebész, Sánta Ferenc hegedűművész, Szervátiusz Tibor szobrászművész és Szirtes Ágnes színművész vette át a díszpolgári címet. Lech Walesa, a Lengyel Köztársaság volt elnöke később veszi át az elismerést - derül ki a Budapest Főváros Önkormányzata által kiadott közleményből. Hárman posztumusz kapták a címet: Mádl Ferenc, volt köztársasági elnök és Skrabski Árpád informatikus-szociológus nevében özvegyük, míg Elvis Presley amerikai énekes nevében Kevin Kern, az Elvis Presley Enterprises vállalat PR-igazgató vette át az elismerést.

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2022 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu