Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2022. augusztus 15.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

A Hegyvidék a digitális világ élvonalában
Bemutatták az első magyar internetes önkormányzati ügyfélszolgálatot
Egyedülálló szolgáltatást vezet be a Hegyvidéki Önkormányzat. Pokorni Zoltán polgármester és dr. Váczi János alpolgármester mutatta június 9-én az első magyar internetes önkormányzati ügyfélszolgálatot. Ezzel a digitális világban ismét újabb csúcsot ért el a XII. kerület: 2011. június 14-től egy innovatív, ügyfélbarát szolgáltatással bővül a Hegyvidéki Önkormányzat honlapja, ezen keresztül a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálati rendszere.

Csak rá kell kattintani az "Élő ügyfélszolgálat" hívógombra, és máris jelentkezik az ügyfélszolgálatos munkatárs 

Az ETL (End of The Line) nevű online ügyfélkapcsolati rendszer segítségével a polgároknak ezentúl nem szükséges minden ügyben személyesen befáradni a hivatalba, hanem könnyedén, akár az otthoni fotelből élőben beszélgethetnek a megadott online ügyfélszolgálati időbeosztásban az önkormányzat operátoraival, akik webkameráik segítségével láthatóak lesznek és fájlokat is küldhetnek az ügyfeleknek illetve elnavigálják őket a honlapon a megfelelő tartalmakhoz.

„Ennek a rendszernek az összköltsége havonta mindössze 20 ezer forint. A márciusban debütált új honlapon ügyfeleink megtalálják mindazokat az információkat, kiadványokat, dokumentumokat, melyekre ügyük elintézéséhez szükségük van" - mondta Váczi János.

A korszerű szolgáltatás használatához nincs szükség másra, mindössze internet-elérésre és online beszélgetésre alkalmas, átlagos számítógépre vagy mikrofonos fejhallgatóra. Miután a http://www.hegyvidek.eu/ oldal látogatója rákattint a nyitólap jobb oldalán elhelyezett „Élő ügyfélszolgálat" feliratú hívógombra (bannerre), máris megkezdheti a beszélgetést az ügyfélszolgálatos munkatárssal, aki akár az információk szóbeli átadásával, akár a weboldalon való élő navigálással, vagy éppen a megfelelő dokumentumok átküldésével tud segíteni.

„Az itt élő hatvanezer ember életét szeretnénk megkönnyíteni és segíteni ügyeik elintézését olyan formában, hogy az polgároknak ne kelljen befáradni a Polgármesteri Hivatalba hóban, fagyban. Minthogy a Hegyvidék - Több mint kerület facebook-csoport statisztikáját alapul véve az ötven év fölötti korosztály aktív a közösségi portálon, várható, hogy ezt az online ügyfélszolgálati rendszert is ez a réteg fogja leginkább igénybe venni." - mondta Pokorni Zoltán.

Kezdetben az Adóigazgatási Iroda, az Általános Igazgatási Iroda, az Építésigazgatási Iroda, a Vagyongazdálkodási Iroda és a Városgazdálkodási iroda munkatársai érhetőek el az online ügyfélszolgálat keretei között az alábbi fogadóórák szerint: Általános Igazgatási iroda (kedd 10-11óra, péntek 10-11óra), Adóigazgatási iroda (hétfő 10-11 óra, csütörtök 9-10 óra), Építésigazgatási iroda (hétfő 9-10 óra, csütörtök 10-11 óra), Városgazdálkodási iroda (kedd 14-15 óra, csütörtök 15-16 óra), Vagyongazdálkodási iroda (hétfő 11-12 óra, csütörtök 14-15 óra).

Mint a hegyvidek.hu tudósításából kiderül, a honlapról elérhető személyes, élő ügyfélfogadó rendszer segítségével a Hegyvidéki Önkormányzat ismét egy új, rendkívül modern kommunikációs csatornát nyit meg a polgárok felé, amellyel mindenki sok időt és energiát takaríthat meg. Adatvédelmi okok miatt a folyamatban lévő egyéni ügyekről az ügyfélszolgálat nem ad tájékoztatást.

„Ez a megoldás a jövőben segíthet abban a felhasználóknak, hogy még pontosabban megszerezhessék azokat az információkat, amelyekre valóban szükségük van, és amelyeket eddig egy keresővel nem feltétlenül találtak meg" - hangsúlyozta Bodor Miklós ötletgazda, az ETL fejlesztője.

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2022 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu