Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2022. május 20.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Megoldás a beltéri légszennyezettség csökkentésére
Gyptone Active Air – az esztétika, akusztika és egészség ötvözete
A különböző intézetek mérési eredményei kimutatták, hogy a zárt belső terekben, különösen a hivatalokban és a középületekben nagy koncentrációban fordulhatnak elő szennyező anyagok. Ezeknek  a levegőbe jutását teljesen nem lehet megszüntetni, hatásuk azonban tartósan csökkenthető. Erre megoldás a Rigips által forgalmazott Gyptone Active Air perforált akusztikus gipszkarton lemez.

A Gyptone termékcsalád egyesíti a kiváló akusztikai jellemzőket az esztétikai élménnyel

Sokan időnk akár 90 százalékát is zárt térben töltjük. Ezekben a terekben a különböző szagok, szennyező anyagok miatt a levegő minősége általában rossz. A különböző intézetek mérési eredményei kimutatták, hogy különösen a hivatalokban és középületekben fordulhatnak elő nagy koncentrációban a szennyező anyagok.

Ezek az anyagok, például a felhasznált festékek, padlóburkolatok, ragasztók, bútorok, egyéb berendezések által tartalmazott formaldehid, vagy például az élelmiszerek kipárolgásai (ételszag) folyamatosan felszabadulnak, és a levegőbe jutnak. Mivel a levegő természetes úton nem tud cserélődni, minősége ily módon jelentős mértékben romlik. A hosszabban tartó nagy koncentráció a rosszabb közérzet mellett nem ritkán köhögést, fejfájást vagy allergiát is okoz. A formaldehidet az Egészségügyi Világszervezet Nemzetközi Rákkutatási Hivatala 2004-ben emberi rákkeltő hatású anyaggá minősítette, így a bizonyítottan emberi daganatkeltő anyagok közé tartozik.

A Gyptone-nal a légszennyező anyagok mennyisége tartósan alacsony szinten maradhat

A különböző forrásokból származó szennyező anyagok levegőbe jutását teljesen nem lehet megszüntetni, de hatásuk tartósan csökkenthető. Erre egy megoldás a Rigips által forgalmazott Gyptone Active Air perforált akusztikus gipszkarton lemez. A Gyptone termékcsalád egyesíti a kiváló akusztikai jellemzőket az esztétikai élménnyel, és légtisztító hatása révén ezt egy egészségesebb környezetben élvezhetjük.  A funkciók tökéletes kombinációja biztosíthatja például szállodák, éttermek, üzemi étkezdék, hivatalok és iskolák kellemes hangulatát és jó levegőjét.

Ami változik:

a szennyező anyagok koncentrációja jelentősen csökken,
a kellemetlen szagokat hatékonyan csökkenteni lehet,
a levegő minősége bizonyíthatóan javul.


Gyptone Active Air álmennyezeti lapok: hatásos és tartós megoldás

A levegőtisztító hatásért speciális gipszmag a felelős, amely fenntartható módon biztosítja, hogy a szennyező anyagok mennyisége a levegőben tartósan alacsony szinten maradjon.  Állandóan - éjjel és nappal is - mert a hatékonysága független a napfénytől, és a vizsgálatok utáni számítások szerint több mint 40 évig működik. A diszperziós festékbevonatok ezt a hatást csak alig mérhetően csökkentik.


A környezetvédelmi intézmények vizsgálták a Gyptone Active Air lapok hatását a szoba levegőjére, és a teszt kimutatta, hogy például a formaldehid koncentrációjának csökkenése 24 órán belül nem kevesebb, mint 80 százalék volt.

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2022 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu