Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2022. május 20.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Pályázat gyermekintézmény- és műemlék-felújításra
Várépítő pályázat: idén tizennyolcra emelkedett a termékeiket, szolgáltatásaikat felajánló cégek száma

Gyermekintézmények és műemlékek fenntartói pályázhatnak 13 millió forint értékben építőanyagokra, világítástechnikai eszközökre, beltéri festékekre és nyílászárókra a Várépítő pályázat keretében február 28-ig. Az elmúlt években az állagmegóvást szolgáló felújítások mellett az energetikai korszerűsítést célzó beruházások voltak a legnépszerűbbek a pályázó gyermekintézmények és műemlékek kezelőinek körében.


Gyermekintézmények felújítására Magyarországon működő oktatási, egészségügyi, kulturális és egyéb olyan intézmény, alapítvány, szervezet vagy önkormányzat nyújthat be pályázatot, amelynek tevékenysége szoros kapcsolatban áll a gyermekek nevelésével, szabadidős tevékenységével, gyógyításával, rehabilitációjával. Műemléképületek felújítására azon szervezetek, alapítványok, önkormányzatok nevezhetnek, amelyek tulajdonában, felügyeletében országos védettséget élvező vagy 2014-ben felújítandó műemlék épületek vannak - közölték a kiírók az MTI-vel.

Az elmúlt években az állagmegóvást szolgáló felújítások mellett az energetikai korszerűsítést célzó beruházások voltak a legnépszerűbbek a pályázó gyermekintézmények és műemlékek kezelőinek körében.

A felajánló cégek száma idén tizennyolcra emelkedett, ennek köszönhető, hogy ebben az évben a vakolatok, hőszigetelő rendszerek, kerámia-tetőcserepek és tetőfóliák, a meleg- és hidegburkolati ragasztók, valamint a játszótéri felszerelések mellett már beltéri falfestékek, fűtési rendszerek, nyílászárók, világítástechnikai berendezések, illetve hőszigetelő lapok szereléséhez szükséges rögzítőelemek is kerülhetnek az igénylőkhöz. Emellett lehetőség lesz egy-egy felújítási munka előkészítése során energetikai vagy statikai felmérésre is pályázni.

Mindezeken túl a kiírás médiatámogató konzorciuma egy nyertes intézményt ismét hozzásegít a gyors megvalósuláshoz egy 500 ezer forintnyi, munkadíjra felhasználható készpénztámogatással, amelyet a felajánló választ ki a beérkezett pályázatok közül.

További információ itt olvasható: http://www.varepitopalyazat.hu

Forrás: MTI

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2022 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu