Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. július 14.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Nyílt napot tartanak országszerte a kormányhivatalok
A „Hivatalok Napján” számos színes program várja majd a megyei és fővárosi kormányhivatalokban az érdeklődőket

Rendhagyó osztályfőnöki órával, fogyasztóvédelmi bemutatóval, ingyenes gépjármű állapotfelméréssel, soron kívüli vizsgáztatással és sok más színes programmal várják majd a megyei és fővárosi kormányhivatalok az érdeklődőket 2013. november 28-án, 10-17 óra között. A kormányhivatalok ügyfélszolgálatai reggel 8-tól este 8-ig, hosszított nyitva tartással fogadják az ügyfeleket.


A Hivatalok napja elnevezésű egész napos országos eseményen a megyei és fővárosi kormányhivatalok a kormánymegbízottak vezetésével  bebizonyítják, hogy a hivatali élet valójában sokrétű és sokszínű. Ebben számos ismert sportoló és művész is segítséget nyújt: Győrben az Audi ETO KC tagjai vesznek részt az eseményeken,  a csongrádi megyeszékhelyen a Szeged Beton vízilabda csapat tagjai - köztük több világbajnok - fognak az okmányirodában egy napra ügyintézőkké válni.

A november 28-ai programok részben a pályaválasztás előtt álló középiskolásoknak szólnak. A nyílt nap lehetőséget ad nekik, hogy betekintsenek a közigazgatás mindennapjaiba, részt vegyenek például földmérésen, rendkívüli tanóra keretében megismerkedjenek az egyes kormányhivatali egységek munkájával (például szociális és gyámhivatal, közlekedési felügyelet, erdészeti igazgatóság),  vagy a munkaügyi kirendeltségeken pályaválasztási  tanácsadók segítségével tájékozódjanak a lehetőségeikről. 

Ezen a napon a szakigazgatási szervek laboratóriumai is kinyitják kapuikat: több megyeszékhelyen, így Győrben, Kecskeméten, Veszprémben is vezetéses látogatás keretében látogathatók lesznek az élelmiszerbiztonsági, növény- és talajvédelmi, népegészségügyi  laborok.

A nyílt napon a kormányhivatal ügyfélszolgálatai  ügyfélbarát nyitva tartással várják az ügyfeleket. A kormányablakok 2011-es indulásuktól fogva reggel 8-tól este 8-ig tartanak nyitva, de november 28-án a többi kormányhivatali ügyfélszolgálat, például az okmányirodák és a földhivatalok is hosszított nyitva tartással  állnak az állampolgárok rendelkezésére.

Forrás: KIM

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu