Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. július 14.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Önkormányzati dolgozóként mutatkoztak be a rablók
Segélyt és krumplit ígértek a csalók, majd kirabolták az időseket

Magukat önkormányzati dolgozóknak kiadó rablóbandát fogtak el Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a készenléti rendőrök. A csalók egy idős házaspárt raboltak ki, dulakodásra is sor került. A csokvaományi idős párhoz november 9-én, 8 órakor csöngettek be az autóval érkező csalók azt állítva, hogy az önkormányzattól jöttek és segélyt, illetve egy-egy zsák krumplit és hagymát hoztak - írja a Népszabadság.


Az udvarba bejutva egyikük a kiutalt „segély" összegének átadásához egy húszezrest akart felváltatni a tulajdonossal, amíg társai összeszedték a készpénzt és az ékszereket a házban. Ez idő alatt ketten az utcán állva „biztosították" a terepet.

A tolvajokból lett rablók pechére éppen ekkor érkeztek meg a házaspár közelben lakó hozzátartozói, akik kérdőre vonták a hívatlan látogatókat és közölték velük, hogy visszatartják őket az időközben értesített rendőrök kiérkezéséig - írja holnapján a rendőrség.

A kelepcébe került tolvajok erre megtámadták és bántalmazták a háziakat és a vendégeket, így el tudtak menekülni a helyszínről, ám nem jutottak messzire a zsákmánnyal, autójukat a rendőrök Bükkmogyorósdnál 8 óra 20 perckor feltartóztattak. Az elfogott rablókat az egyenruhások az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították.

A rablók a meneküléshez használt autó forgalmi rendszámát meghamisították oly módon, hogy arra egy fekete színű szigetelő szalagot ragasztottak, amivel az azonosító egyik betűjét „I" helyett „L"-re változtatták.

A nyomozóhatóság lefoglalt egy mobiltelefont, amit dulakodás közben az egyik támadótól vettek el a sértettek, valamint az állítólagos terménykiutalásról kiállított, majd összegyűrt fiktív bizonylatot is.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a sajóbábonyi 29 éves L. Gábort és 18 éves Sz. Róbertet, valamint a sajószentpéteri 23 éves L. Lajost és 19 éves L. Lászlót, továbbá a járdánházai 19 éves R. Józsefet az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A rablóbandával szemben csoportosan elkövetett rablás, magánlaksértés, garázdaság, valamint egyedi azonosító jellel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Forrás: nol.hu

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu