Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. július 14.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Kizárták a Fidesz soraiból Fülöpháza polgármesterét
Balogh József ügyészségi vallomásában beismerte, hogy többször bántalmazta élettársát

A Fidesz 2013. november 6-án kizárta soraiból Balogh Józsefet, Fülöpháza polgármesterét, mert ügyészségi vallomásában beismerte, hogy többször bántalmazta élettársát. A frakcióból már korábban kitették, így a képviselő már egy ideje nem tekintette magát a párttagnak. Polgármester és független honatya viszont marad a ciklus végéig.


A Fidesz november 6-án bejelentette, hogy kizárja a pártból Balogh József képviselőt, mert elfogadhatatlan a párt családpolitikai felfogásában, hogy valaki bármilyen helyzetben megüssön egy nőt. A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója szerint a november 4-én nyilvánosságra került ügyészségi beismerő vallomás a bizonyítéka annak, hogy a képviselő többször is bántalmazta élettársát.

Balogh József a kizárásra az Indexnek azt mondta, hogy nem lepte meg a bejelentés és ő a frakcióból való májusi kilépésekor úgy értelmezte, hogy a pártból is automatikusan távozott. Azóta nem is számolt azzal, hogy továbbra is tagja lenne a pártnak, ennek ellenére a hírportál cikke szerint szép számmal osztott meg fideszes híreket a Facebook-oldalán. A képviselő független képviselő és Fülöpháza polgármestere is marad a ciklus végéig, nem akar lemondani ezekről a tisztségekről.

Az országgyűlési képviselőt súlyos testi sértéssel gyanúsítják. Mivel a mentelmi jogát már felfüggesztette a parlament, felelősségre lehet vonni az asszonyverésért, ezért a Btk. szerint legfeljebb három év börtönt lehet kapni. De az is lehet, hogy ezt is megússza a politikus, mert élettársa megteheti, hogy nem tesz vallomást és úgy tudni, hogy a nő feleségül megy hamarosan a képviselőhöz, mert megbocsátott neki. A honatya élettársát a gyanú szerint egy családi esküvő után bántalmazta a politikus, majd később azt mondta, hogy a vak komondorukban esett el az asszony.

Forrás: Kurir

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu