Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. május 28.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Idén nyáron is megrendezik az Állatkertek Éjszakáját
A rendezvény tizenkét helyszínen várja az érdeklődőket augusztus utolsó péntekén

Második alkalommal kerül megrendezésre az Állatkertek Éjszakája, ezúttal tizenkét magyarországi helyszínen. Az eseményre 2013. augusztus 30-án kerül sor a budakeszi, budapesti, debreceni, győri, jászberényi, kecskeméti, miskolci, pécsi, poroszlói, szegedi és a veszprémi állat-bemutatóhelyek részvételével.


Az Állatkertek Éjszakáját elsőként a tavalyi évben rendezték meg, éspedig hagyományteremtő szándékkal. Mivel a tapasztalatok igen kedvezőek voltak, természetesen idén is sor kerül az eseményre. Az előző évi nagy sikerre való tekintettel az idén még több intézmény csatlakozott a kezdeményezéshez. Összesen tizenkét állatkert, vadaspark és más „állatos" bemutatóhely kínál különleges esti programot a látogatóknak augusztus utolsó péntekén.

Az Állatkertek Éjszakáját szervező intézmények fontosnak tartják, hogy az ország minél több pontján részt vehessenek az emberek ezen a különleges eseményen, még több lehetőséget teremtve a nagyközönség és a természet találkozására. Így nagy öröm, hogy szinte minden jelentős hazai állatkert, vadaspark és bemutatóhely részt vesz a programban.

Ebben az évben augusztus 30-ára esik a nyár utolsó péntekje, így az Állatkertek Éjszakája ekkor kerül megrendezésre. Ezen az estén a Budakeszi Vadaspark, a Fővárosi Állat- és Növénykert (Budapest), a debreceni Nagyerdei Kultúrpark Állat- és Növénykertje, a győri Xantus János Állatkert, a Jászberényi Állat- és Növénykert, a Kecskeméti Vadaskert, a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, a Pécsi Állatkert, a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum, a Szegedi Vadaspark, a Tropicarium (Budapest), valamint a veszprémi Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark esti, illetve éjjeli nyitva tartással és egyedi programokkal várja a nagyközönséget.

A legtöbb helyen az Állatkertek Éjszakája programjai este 7-től éjfélig tartanak, a belépés 11 óráig történik. A részt vevő intézményekbe erre az alkalomra külön belépti jegyet lehet majd váltani, a főváros térségében működő három bemutatóhely, vagyis a Tropicarium, a Budakeszi Vadaspark és a Fővárosi Állat- és Növénykert pedig mindhárom helyszínre érvényes kombinált belépőjegyeket is kínál majd.

A részletes programokat az egyes állatkertek saját honlapjukon teszik közzé.

Forrás: Budapest.hu

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu