Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. december 1.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Napok óta szünetel a hulladékok elszállítása Martfűn
Az önkormányzat gyűjtőedényeket és zsákokat osztott szét és várja, hogy kijelöljék az átmeneti szállítót

Több napja nincs hulladékszállítás a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Martfűn, miután a korábbi szolgáltatónak lejárt a szerződése, és felhagyott a munkával. Az önkormányzat az elmúlt hétvégén gyűjtőedényeket és zsákokat osztott a településen, és egy friss kormányrendelet értelmében várja, hogy kijelöljék az átmeneti szállítót - mondta el 2013. július 29-én a város független polgármestere.


Kiss Edit tájékoztatása szerint a korábbi szolgáltató július 24-én befejezte tevékenységét, és elszállította a gyűjtőedényzetét. Az önkormányzat a gyűjtők pótlásáról azonnal gondoskodott, és az elmúlt hétvégén önkéntesek, valamint a polgármesteri hivatal dolgozóinak bevonásával minden háztartást és vállalkozást ellátott 1100 literes gyűjtőedénnyel vagy speciális hulladékgyűjtő zsákkal.

A polgármester hozzátette, hogy 132 nagy gyűjtőedényt és mintegy háromezret zsákot juttattak ki, és miután még nem tudják, mikor indul meg újból az elszállítás, arra kérték a lakosságot: csak a legszükségesebbeket helyezzék a zsákokba és a konténerekbe.

A városvezető jelezte, hogy egy friss kormányrendelet értelmében egy központi szerv, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság, illetve annak vezetője jelöli ki az átmeneti szolgáltatót, amelynek ezt a kötelezettséget teljesítenie kell. Az újrainduló elszállítás időpontjáról legkésőbb a megelőző napon mindenkit értesítenek.

Kiss Edit elmondta: a város mindent megtesz azért, hogy a mostani kánikulai napokban a lakosságnak a lehető legkisebb kellemetlensége származzon. Kérték az embereket, hogy a hulladékszállításig ne rakják ki a teli gyűjtőket a családi házak elé, hogy elkerülhető legyen az utcák elszemetesedése. Kérdésre válaszolva közölte: az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a települést, eddig járványügyi probléma nem volt.

Forrás: MTI

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu