Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. december 1.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Augusztustól indul a Külhoni Magyar Sajtószolgálat
A www.kms.mtva.hu-n külhoni magyar önkormányzatok, egyházak, civil és politikai szervezetek tehetik közzé közleményeiket

Külhoni Magyar Sajtószolgálatot (KMS) indít a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) augusztustól - jelentette be 2013. július 25-én Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója a székelyföldi Tusnádfürdőn rendezett nyári egyetemen. Böröcz István az Összefogás a Kárpát-medencében című beszélgetésen elmondta, mintegy 200 szervezetet keresett meg és kért fel részvételre az MTVA a KMS-ben.


A www.kms.mtva.hu honlapon külhoni magyar önkormányzatok, civil és politikai szervezetek, egyházak és nemzetpolitikai szempontból kiemelt intézmények közleményeket tehetnek majd közzé. Gazsó L. Ferenc, az MTVA vezérigazgató-helyettese elmondta, a közlemények közül válogat a közmédia hírügynökségi, televíziós és rádiós területe, és információikat közzéteszi híreiben, valamint műsoraiban is feldolgozza.

Böröcz István hozzátette, az MTVA szerződést kötött a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemmel és a kolozsvári Video-Pontes televíziós stúdióval is. Ennek keretében az egyetem médiaszakos hallgatói közül a közmédia gyakornokokat fogad majd.

Ezzel kapcsolatban Maksay Ágnes, a Video-Pontes vezetője, az MTVA Kós Károly Kollégiumának (KKK) alelnöke elmondta, a szakmai képzések helyszíne lehet majd a Sapientia Kolozsváron ősszel elkészülő stúdiója is. Megemlítette azt is, hogy a Erdélyben most zajló 12. Filmtett, filmművészeti tábor költségvetésének 35 százalékát biztosította az MTVA. A táborban készülő filmet a közmédiai is bemutatja majd.

Böröcz István elmondta még, hogy a közmédia az idén saját sátrat állított fel a Tusványoson, és folyamatosan beszámol a nyári szabadegyetem szakmai és kulturális eseményeiről.

Forrás: MTI

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu