Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. május 21.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

„Esélyegyenlőség az egészségügyben…”
CIG – Best Doctors® vadonatúj szolgáltatása megoldást jelenthet a magyar egészségügyben évek óta tartó problémára

Az éles piaci versenyben megoldást jelenthet a magyar egészségügyben évek óta tartó problémára a CIG - Best Doctors® lényeges, vadonatúj szolgáltatása.  A Best Doctors® huszonnégy éves tapasztalattal rendelkező nemzetközi egészségügyi szolgáltató. Olyan orvosok hálózata, akiket orvostársaik a szakma legjobbjának ítélnek.


A Best Doctors® több mint 53 000 specialistával dolgozik 40 országban. 1989-ben alapította két harvardi professzor, akik a világ egyik legjobb orvosi hálózatával büszkélkedhetnek (95%-os elégedettség), és díjnyertes szolgáltatásaikról híresek.

A külföldi gyógykezelés szolgáltatás megszervezése (a FindBestCare® szolgáltatás és az InterConsultationTM) egyszerű folyamat. A gyógykezelésen túl a specialisták 430 orvosi szakterületen segítenek a második szakvéleménnyel, ami sokszor életeket menthet, pont úgy, mint a külföldi kórházakban történő életmentő kezelés, műtét, gyógyszerek.  Az új nemzetközi együttműködés komplementerként, szakmailag, erkölcsileg, és nem utolsó sorban a forráshiánnyal küszködő egészségügyi szolgáltatást támogatja, segíti.

A Best Doctors® program a méltóságról szól. Igazi biztonságot nyújthat minden magyar család számára, megerősíti a legfontosabb értéket, az egészséget. A specialisták szakértelme, a profizmus egyesül a nemzetközi hi-technológiával ('A 3 legjobb ötlet, ami helyrehozhatja az egészségügyet' - Reader’s Digest, 2011).

A Best Doctors® megkötéséhez nem kell orvosi vizsgálaton átesni, önbevallásos alapon csupán két kérdésre kell válaszolni (az elmúlt 10 évben bizonyos betegségekkel kezelték-e, illetve jelenleg áll-e valamilyen kezelés alatt), ez képezi a kockázati elbírálás alapját. A családtagokat is be lehet vonni. 60 éves korig bárkit "befogadunk" és 75 éves korig bent is maradhat a programban. A biztosítás fedezi a beteg és egy kísérő utazási díját is, valamint a szállásköltségeit.

A cégek számára nagy előnyt jelenthet, hogy ez adómentesen adható juttatás, költségként is elszámolható (a 'Legjobb munkavállalói juttatások' díj jelölés. - Cover Insurance Magazin, Egyesült Királyság, 2011).

A magyarok a betegre háruló, gyógyulással kapcsolatos anyagi terheket jelentősen alábecsülik. A lakosság felét személyesen érintette már súlyos megbetegedés, saját maga, vagy egy közeli hozzátartozója által.

A gyógyulás kulcsa a korai pontos diagnózisban és az időben megkezdett helyes kezelésben van („A 9-10 hetes várakozás orvosi szempontból elfogadhatatlanul hosszú" - állítja Ungár László, a nőgyógyászati daganatok nemzetközi tekintélyű sebésze).

Az emberek tisztában vannak azzal, hogy hazánkban állami finanszírozással nem érhető el minden korszerű kezelés (2,5 x több a szolgáltatást igénybe vevő, mint a befizető). Az Uzsoki Utcai Kórházban egy besugárzókészülékre 800 ezer lakos jut, szemben az uniós ajánlással, amely 150-250 ezer.

Az OEP által nem támogatott, célzott gyógyszerek, kezelések havi szinten több millió forintba is kerülhetnek - ez az átlagos magyar jövedelmi viszonyokat tekintve igen sokkoló adat. Ezen a területen tehát felértékelődött az öngondoskodás szerepe.

Esélyegyenlőséget teremtünk a szerényebb anyagiakkal rendelkezők számára két millió euró keretet biztosítva külföldi klinikákon való gyógyulásra. A színvonalas ellátás nem pusztán a milliomosok kiváltsága (forrást biztosítunk; több ezermilliárd forinttal támogatjuk a magyar embereket). Mi második esélyt teremtünk (Horváth Béla a CIG alapítója és exelnök-vezérigazgatója a Best Doctors®-nak köszönheti az életét). Mert elveszíteni valakit, akit szeretünk, feldolgozhatatlan trauma lehet.  

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink a legjobb minőségű egészségügyi ellátásban részesüljenek. A célunk az új biztosítási konstrukciókkal, hogy az alapvetően drága külföldi kezeléseket elérhetővé tegyük minél szélesebb körben.

A továbbiakban Ön dönt arról, hogy a ma rendelkezésére álló lehetőségek közül melyiket választja. A világ bármely pontján található specialistára és kórházra is esik a választása, biztosak vagyunk abban, hogy az Ön élete ÚJ lehetőséget kap. Betegségét világszínvonalú orvosok kezelik majd. Igényelje a legjobb egészségügyi ellátást!

A programban működő partnerek: CIG Pannónia - Best Doctors® - europ assistance - CATLIN - Partner Re - LLOYDS - AXIS

A Best Doctors® programról tájékozódhat:  http://www.buris.hu/ oldalon.

(X)

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu