Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2024. február 25.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

A belvárosi üzletek versenyre kelnének a plázákkal
Az V. kerületi önkormányzat bevásárló negyed, illetve egységes márkastratégia kialakításába kezd

Közös márkastratégiát dolgoz ki az V. kerületi önkormányzat a belvárosi üzletek forgalmának élénkítésére. Közös logót készítettek és több ezer példányban megjelenő ingyenes brandmagazint helyeznének el az üzletekben, amely az üzletek előtti lábtörlőkön és 3D-s hologram matricaként a portálokon is megjelenne.


Puskás András, a kerület alpolgármestere 2013. április 17-i sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a bevásárlóközpontokkal szembeni hátrány már a 2000-es évek elejére egyértelművé vált, a plázákat túl közel engedték a belvároshoz, a régi kereskedelmi központ kárára. Ezt szeretnék visszafordítani azzal, hogy egy bevásárló-negyedet alakítanak ki a belvárosi utcákból és a bevásárlóközpontokéhoz hasonlóan menedzselik. 

Az önkormányzat múlt héten céget alapított a feladatra és az első két évben 200-200 millió forintot fordít a márkastratégiára. Puskás András megjegyezte: a plázák általában 300 millió és 1 milliárd forint közötti összeget szánnak erre, de az önkormányzat is tovább növelné az összeget. A harmadik évben bevonnák a költségekbe az üzlettulajdonosokat, akik gyakorlatilag addig is haszonélvezői lesznek a projektnek, míg az önkormányzat az adóbevételeken keresztül juthat pluszforráshoz. 

Puskás András jelezte: több ezer példányban megjelenő ingyenes brandmagazint helyeznek el az üzletekben és közös logót készítettek, amely az üzletek előtti lábtörlőkön és 3D-s hologram matricaként a portálokon is megjelenik. A Váci negyedben ingyenes köztéri wifi lesz és sok információs szolgáltatást is indítanak, egyebek mellett egy olyan weboldalt, amely tartalmazza a többi között az üzletek nyitva tartását, akcióit, az aktuális parkolási lehetőségeket és egyéb programokat.

Októberben elkezdik a Váci utca északi részén és a csatlakozó kis utcákban az újraburkolást, ami egy frissített, új arculatot ad a térségnek és tömbönként kijelölik, hogy milyen kirakatokat, utcaképet szeretnének látni - mondta Puskás András, hozzátéve, hogy nem egyik napról a másikra kell váltaniuk a tulajdonosoknak. A negyedben állandóan jelen lesz a közterület-felügyelet és megerősítik a takarítást. 

Az eseményen Michael Carroll, a Váci Utcai Bevásárló Negyed Nonprofit Kft. ügyvezetője arról számolt be: az újramárkázással a régi arculatot szeretnék visszahozni. Hasonló marketingeszközöket használnak majd a kis- és nagykereskedőknél is, azzal a nehezítéssel, hogy a bevásárlóközpontokkal ellentétben itt nem egy kézben vannak az ingatlanok. 

Forrás: MTI

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2024 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu