Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. május 9.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

A települési konfliktuskezelés szemináriuma
A Belügyminisztérium várja a békés megoldásokat célzó projekteket

A magyar elnökség az Európai Bűnmegelőzési Hálózat égisze alatt „A közösségi/települési konfliktusok kezelésének jó gyakorlatai" címmel június 6-án és 7-én nemzetközi tematikus szemináriumot rendez Budapesten. A szakmai rendezvény a Belügyminisztérium „A közösségi konfliktusok kezelésének jó gyakorlatai a kelet-közép-európai régióban" című, az Európai Bizottság által támogatott projektjének keretében kerül megrendezésre.


Ahhoz, hogy releváns gyakorlatokat és esettanulmányokat mutatkozhassanak be a tematikus szemináriumon, a Belügyminisztérium olyan, már megvalósult vagy folyamatban levő projektek és programok jelentkezését várja, amelyek célja a meghatározott területen élő vagy hosszabb távon tartózkodó egyének, családok, szomszédok, lakóközösségek, illetve településrészek közötti feszültség csökkentése, vagy nézeteltérések, konfliktusok békés, erőszakmentes feloldása - adja hírül a kormany.hu.

A projektekkel és programokkal kapcsolatos általános elvárás a konstruktív, támogató és közösségépítő megközelítés alkalmazása annak érdekében, hogy a konfliktusban érintettek erőszakmentes konfliktuskezelésre és/vagy a békés egymás mellett élésre való készségét fejlesszék. Előnyt jelent a rendszerszerű megoldások alkalmazása.

A projektek és programok gazdái jelentkezési adatlap kitöltésével jelentkezhetnek, amelyet legkésőbb május 20-ig lehet elküldeni a melinda.gyokos@bm.gov.hu e-mail címre. A jelentkezési lap itt tölthető le: http://www.kormany.hu/hu/dok?source=1&type=206#!DocumentBrowse

A Belügyminisztérium projektcsoportja által kiválasztott projektek, programok képviselői a tematikus szemináriumon prezentáció keretében mutathatják be projektjeiket. A projektképviselőknek a szeminárium ideje alatt a minisztérium szállást és ellátást biztosít.

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu