Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2021. május 9.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Negyedszer rendezik meg a Velencei-tó fesztiválját
Hal, vad, bor, pálinka, és színes kulturális programok Agárdon

Idén negyedik alkalommal rendezik meg a Velencei-tavi Hal-Vad-Bor- és Pálinkafesztivált, április 29-május 1. között, Agárdon és a Velencei-tó környékén. A 2008-ban, hagyományteremtő kezdeményezésként életre hívott rendezvény szervezői szeretnék megmutatni a térségbe látogató vendégeknek, hogy a Velencei-tó nemcsak a nyári időszakban csábító turisztikai célpont, hanem egész évben remek kikapcsolódási lehetőségeket képes nyújtani.


A IV. Velencei-tavi Hal-Vad-Bor- és Pálinkafesztiválon - ahogyan a megelőző években, most is - gazdag kulturális-, zenei-, és sport-programkínálat várja az érdeklődőket április 29-május 1. között. A látogatók megismerkedhetnek a Velencei-tó gazdag halállományával, a környék vadvilágával, ellátogathatnak a környékbeli pincészetekbe és megtekinthetik a világhírű Agárdi Pálinkafőzdét.

Lesz Borosok-Pálinkások Utcája, Ízek Kertje, Gyermekek Kertje Zsongó Bárkával, Horgászok és Vadászok Kertje, Kézművesek Utcája, Magyar Rét, hagyományőrző foglalkozásokkal, trófea-kiállítás, kutya- és mazsorett bemutató, s még sok más színes program. A Napsugár strandon számos sportolási lehetőség - strandfoci, strandkézilabda, strandröplabda, és strandkosárlabda - lehet válogatni, de alkalom kínálkozik lovaglásra, egy sárkányhajó kipróbálására, illetve a tó kerékpárral való megkerülésére is.

Aki szeretne alaposabban megismerkedni a Velencei-tó térségével, buszkirándulást tehet az Agárdpuszta (Gárdonyi Géza Emlékház, Velencei-tavi Galéria, Szent Anna kápolna) - Kápolnásnyék (Vörösmarty Emlékmúzeum) - Nadap (szintezési ősjegy) - Sukoró (Református templom, Néprajzi Ház) - Pákozd (Katonai Emlékpark - KEMPP) - Dinnyés (Hagyományőrző Turisztikai Központ) - Agárd (Sarvajc körösztye, Madárvárta) útvonalon, ahol idegenvezető segítségével szerezhet újabb ismereteket a környék múltjáró, jelenéről, nevezetességeiről.  

Természetesen a zene sem maradhat ki a programok sokszínű forgatagából. A színpadokon egymást követik a koncertek - többek között Tóth Vera és zenekara, a Holdviola, a Kávészünet, a Henna, a Hungarikum, a Leggierock, a Kiss G. Group, a Revolution, a RockOn, a Shabby Blues Band, a Giotine, a Room Service, a Déva együttesek, valamint  Muck Ferenc és Szabó Leslie lép fel a fesztivál ideje alatt -, 30-án, szombaton este pedig tűzijáték zárja a napot.

MP

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2021 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu