Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2023. február 2.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

Tab polgármestere lett a TÖOSZ új elnöke
Schmidt Jenőt titkos szavazással választották meg a küldöttek
Tisztújító küldöttgyűlést tartott hazánk legnagyobb taglétszámú önkormányzati érdekvédelmi szervezete, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) március 29-én, Budapesten. A küldöttgyűlésen a két jelölt - Schmidt Jenő tabi és Dr. Dietz Ferenc szentendrei polgármester - közül titkos szavazással Schmidt Jenőt választották meg a szövetség új elnökének.

A küldöttgyűlésen mintegy 200 polgármester, önkormányzati vezető és szakértő vett részt értékelve az önkormányzatok és az érdekvédelem helyzetét. A küldöttek megvitatták a TÖOSZ elvárásait és kezdeményezéseit Magyarország Alaptörvényével, az Önkormányzati Törvénnyel, az önkormányzati érdekképviselettel, az új közmunkaprogrammal, valamint az önkormányzati tudásprogrammal kapcsolatban.

Ezt követően megválasztották a TÖOSZ tisztségviselőit. Az elnökség által meghirdetett, TÖOSZ elnöki tisztségre vonatkozó pályázatra ketten jelentkeztek. Dr. Dietz Ferenc Szentendre város polgármestere, a TÖOSZ Pest megyei tagozatvezetője és Schmidt Jenő Tab város polgármestere, a TÖOSZ Felügyelő Bizottságának elnöke, Somogy megyei tagozatvezető. Közülük titkos szavazással Schmidt Jenőt választották meg a szövetség új elnökének.

A TÖOSZ három társelnökének Dr. Dietz Ferencet, Szentendre város polgármesterét, Kerekes Miklóst, Ajak község polgármesterét és Oláhné Surányi Ágnest, Velence város polgármesterét választották. A Felügyelő Bizottság elnöki tisztét ezentúl Pap Tibor, Dévaványa polgármestere tölti be. A küldöttgyűlés mindemellett megválasztotta még az elnökség és a felügyelő bizottság tagjait, valamint az egyes szakpolitikák tanácsnokait. A küldöttgyűlés végén a TÖOSZ idei kitüntetései is gazdára találtak.

MP

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2023 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu