Főoldal  
 
Hírek
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Önkormányzatok
Önk. szövetségek
Jogszabályok

 mevakomi

 

vcr

m

civertan_logo_120px.jpg

vkf

blockcity

agrosol

 
glansya

 prosperty

elmuemasz

 mosz

mosz

s tér


europa a polgarokert

solarway

safecross

 
meva


s tér

nrgcar

csfa

eurest

leblanc

 okow

  

 mosz

mosz

mosz  

 /files/stihl.jpg

  /files/viking.jpg

 kas
/files/viking.jpg

/files/pma.jpg

 fsd

fsd

 
/files/nei.jpg
infraset
 
m

flaga
 
 
 
 
 
 
 eXTReMe Tracker
  Impresszum   Médiaajánlat    2023. február 2.
Újságcikkekben Weboldalon  
Keresés
Aktuális Hírek

A Szemere indextől a településmarketingig
Aktualitások Helyi Obszervatórium tavaszi hírlevelében

Számos aktuális önkormányzati témával szolgál olvasóinak a Helyi Obszervatórium tavaszi hírlevele. A hírlevél tartalmából: Megkezdődött a Helyi Obszervatórium Szemere Indexének 3. Önkormányzati Bizalmi Barométer felmérése - 100 ezres nagyváros született negyed század alatt a perui sivatagban - Lakossági fórum a bűncselekmények sértettjeiért - Településmarketing Konferencia tavasszal, Budapesten, a Magyar Urbanisztikai Társasággal.


Szemere Index  Megkezdődött a Helyi Obszervatórium Szemere Indexének 3. Önkormányzati Bizalmi Barométer felmérése, az önkormányzatok szakmai szövetségeinek támogatásával. A vizsgálat célja, hogy felhívja az önkormányzatokkal együttműködő szervezetek figyelmét, hogy mennyire támogatják, vagy nehezítik meg az önkormányzatok munkáját.

Város születik  Magyarországtól 14 ezer kilométerre egy kis kitelepülő közösség hihetetlen erőfeszítése nyomán negyed évszázad alatt egy 100 ezres nagyváros jött létre egyetemmel, ipari parkkal, bankokkal a puszta sivatagban, a homokból. Az első telepesek szalmából elkerített homokágyban aludtak, mára utakat, téglaépületeket látunk mindenfelé.

Az áldozatok fóruma   A Helyi Obszervatórium az Országos Kriminológiai Intézettel (OKRI) együttműködésben, a 2009-10-ben megkezdett, az elítéltek beilleszkedését segítő, a resztoratív (helyreállító) igazságszolgáltatás tárgykörébe tartozó nemzetközi kutatást idén is folytatja. 2011-ben az áldozatok kapnak nagyobb hangsúlyt. Így közzétettünk egy felhívást, melyben olyan önkormányzatok jelentkezését vártuk, amelyek 2011 tavaszán a Helyi Obszervatóriummal és az OKRI-val összefogva fórumot szerveznének bűncselekményt elszenvedett áldozatok számára.

Településmarketing Konferencia   A Helyi Obszervatórium a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségével (TÖOSZ) és a Magyar Urbanisztikai Társasággal (MUT) együttműködésben tervezünk újabb Településmarketing Konferenciát szervez május 12-13-án, Budapesten.

A hírlevelet itt olvashatja el vagy töltheti le: http://www.localmonitoring.eu/

Hírlevél

Amennyiben szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, iratkozzon fel levelezőlistánkra!
Település:

 
Polgármester:

 
E-mail:KIEMELT HÍREINKArchívum

VIDEÓK
 
HÍRLISTA
 


 

  


 Magyar Polgármester © 2004-2023 Minden jog fenntartva. Honlapkészítés www.webdesignstudio.hu
http://www.aka.hu